Bridge problem



  • Hi.
    got error when i tried to bridge LAN with my 4p Adaptec ANA-62044 card. and now i cant remove it. every time i change anything i get more ''''
    and now it looks like this:
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''BRIDGE0'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' LAN, BRIDGE1 LAN > RLAN

    2.1-BETA1 (amd64)
    built on Fri Jan 25 22:56:45 EST 2013
    FreeBSD 8.3-RELEASE-p5
    do i use. dont know what todo so i can startover

    The following input errors were detected:

    Invalid bridge interface.

    i get that when i try to remove the bridge i made



  • i know there is only LAN on the picture i've tried alot of things.

    LAN, BRIDGE1

    is the setup



  • its solved now. took some time i'm a n00b on bsd*

    config.xml > removed

    <bridges><bridged><members>opt3,opt4</members>

    <maxaddr><timeout><maxage><fwdelay><hellotime><priority><proto>rstp</proto>
    <holdcount><ifpriority><ifpathcost><autoedge>lan</autoedge>
    <bridgeif>'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''bridge0'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''</bridgeif></ifpathcost></ifpriority></holdcount></priority></hellotime></fwdelay></maxage></timeout></maxaddr></bridged></bridges>

    next time i'll wait more then 1-2days before i post for help



  • Unfortunately you got unlucky with the snapshot that you installed. Whenever you make changes to the bridge the interface name was escaped erroneously. The problem has been fixed in commit [1] on the 26th.
    Next time you should post in the "2.1 Snapshot Feedback and Problems" board as it usually gets more attention from those involved in 2.1 development.

    [1] https://github.com/bsdperimeter/pfsense/commit/6d53bbb5062fc5ce5bc05801718aa10edd95ab37


Locked