Morhipo.com
-
Squide bypass kısmına ilgili sitenin ipsine verirseniz sorunsuz açılması gerekiyor
-
Selam,
Söylediğiniz üzere squid ve diğer servisleri kaldırmanıza rağmen erişemiyorsanız bu tamamen dns ile alakalı görünüyor. Eğer ki pfBlocker tarzı bir block mekanizması kullanmıyorsanız. Kurallarınızı da bir kontrol edin derim.
Esenliklerimle,
SGTR -
PFblocker gibi bir şey kullanmıyorum. Ayrıca Telekom DNS numaralarını kullanıyorum. Çıkamadım işin içinden ???
Selam,
Söylediğiniz üzere squid ve diğer servisleri kaldırmanıza rağmen erişemiyorsanız bu tamamen dns ile alakalı görünüyor. Eğer ki pfBlocker tarzı bir block mekanizması kullanmıyorsanız. Kurallarınızı da bir kontrol edin derim.
Esenliklerimle,
SGTR -
Selamlar,
Squid hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
SGTR
-
selamlar.
squid Network 4.3.10
squidGuard Network Management 1.9.15Selamlar,
SGTR
-
Loglara baktığımda sitenin arka planında çalışan facebook ve google analytcs bağlantılarıyla Socialnet ve Tracker kategorilerine takıldığını gördüm. 2 kategoriyi de kaldırdım fakat sonuç değişmedi. Ayrıca pfsense'in son versiyonunu kullanıyorum.
Selamlar,
SGTR
-
Selam tekrar,
Aşağıdaki satırları squid custom options kısmına yazıp tekrar dener misiniz.
via off
forwarded_for offSGTR
-
Selam tekrar,
Aşağıdaki satırları squid custom options kısmına yazıp tekrar dener misiniz.
via off
forwarded_for offSGTR
Yukarıda yazılanların hepsini denedim ama ofisteki bilgisayarda da http://promocodius.com/tr/magazalar/morhipo-hediye-ceki sayfası açılmıyor, Morhipo'da bir sorun yok. Tek ortak yanları aynı marka ismini içermeleri, sistemin kelimeyle ilgili bir blacklisti olacağına ihtimal vermiyorum. Aklıma gelen tek konu Morhipo'nun Drupal'a geçmeden önceki altyapısı ile bu sayfanın altyapısının aynı sistem olması. Başka bazı sayfalarda da takılmalar yaşayabiliyoruz. Sayfadaki aktif scriptlerle de ilgili olabilir ama developer altyapım çok basic. Başka bir çözüm önerisi olan çıkar mı?
-
Maalesef bazı web sayfalarında squid in çalışma tarzı da beni canımdan bezdirmiş durumda.
Mesela Arvento araç takip.
Her türlü izni vermeme rağmen, web.arvento.com üzerinde login olduğum zaman araçların takibini anlık yapamıyorum.
-
Selam,
Browser/tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?
SGTR