5651 Log tutma sesli video anlatımı
-
iyi de bu kadar çabanın sonunda windows'a gönderip imza atıyorsak pfsense kullanmaya ne gerek var? biraz saçma değil mi? ufak bir vbscript ve schedule ile windows dhcp server'ı kullanalım o halde? hm? avantajı ne ki bunun?
-
Numan Hocam Merhaba kurulum için gerekli dosyalaro forum.pfsense.org / linuxprogramlama.com'dan temin edemedim yardımcı olurmusunuz şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.
-
indirme linkini bulamadım Link verecek arkadaş varmı?
-
Türkçe kullanımına dikkat edelim @Ekrem
http://adf.ly/JvbYc
Eski bir loglama programıdır daha yeni çıkanları tavsiye ederim. (forumda ararsanız bulursunuz sabit başlıklarda tarih sırasına göre mevcut.)
-
merhaba,
kılavuzdaki tüm herşeyi yaptım ve videoyu izleyerekde yaptım fakat son olarak /sbin/dhcplistcronsmb.sh komutunu çalıştırdıgımda hata veriyor ve paylaştırdıgım log dosyasına kayıt atmıyor.
-
Arkadaşlar bu anlatıklarınız Http için geçerli Https Loglarını tutmadıgından 5651 yasasını tam olara kyerine getiremiyor. https loglarının tutmanın bir yolu varsa çok iyi olur.
-
Merhaba Arkadaşlar
Benim pfsense versionum 2.0.2 ve ben bu işlemi bu versiona yaptım malesef çalışmıyor bu işlemimi 2.0.2 versionunda çalıştırmak mümkünü -
-
Videoyu hazirlayanlara tesekkürler, cok güzel bir çalışma.
ancak videodaki dosyalari bulamadim bir türlü, mail atabilirmisiniz veya linkleri yenileyebilir misniz,
-
merhaba öncelikle bu güzel videolu anlatım için tsk ederm. Fakat herşeyi yapmış olamam rağmen şu hatayıa alıyorum..
[2.1-RELEASE][root@pfsense.localdomain]/root(1): /sbin/dhcplistcronsmb.sh
/sbin/dhcplistcronsmb.sh: Command not found.
pfsense versiyon 2.1-RELEASE (i386)
windows 2008 paylaşıma kopyalanmasını istiyorum logların -
emeğinize sağlık güzel anlatım olmus fakat dosyaları nasıl temin edebiliriz.
-
merhaba öncelikle bu güzel videolu anlatım için tsk ederm. Fakat herşeyi yapmış olamam rağmen şu hatayıa alıyorum..
[2.1-RELEASE][root@pfsense.localdomain]/root(1): /sbin/dhcplistcronsmb.sh
/sbin/dhcplistcronsmb.sh: Command not found.
pfsense versiyon 2.1-RELEASE (i386)
windows 2008 paylaşıma kopyalanmasını istiyorum loglarınilgili dosyayı winscp ile bağlanıp chmod ayarlarını yapın 775 yetkisi verirseniz sistem üzerinde çalışabilir hale gelecektir
-
@nmnoztrk merhaba. Videoya erişemiyorum. Gizli diyor.