Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Kullanıcı Adı ve Parola Doğrulama Sayfası

Turkish
    2
    6
    1.0k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      abg
      last edited by

Merhaba, kolay gelsin.

Kullanıcının giriş yapmış olduğu sayfada sorgu kısmında bazı değişiklikler yapmak istiyorum fakat bu sorgunun yapıldığı yeri bulamadım. Kullanıcı adı ve parola yazıldıktan sonra kayıt varsa session oluşturulan kısıma ulaşmam gerekiyor kısacası bu kısmın nerede olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

G 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        greenlight @abg
        last edited by

@abg eğer yanlış anlamadıysam sql tablolarında değişiklik yapmak istiyorsunuz. doğrulama için freeradius kullanıyorsanız eğer kurulumu yaptığınız dizindeki sql tabloları size yardımcı olacaktır.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          abg @greenlight
          last edited by

@greenlight Aslında amacım kullanıcı durumu eklemek. (Aktif / Pasif şeklinde) Formdan gelen kullanıcı adı ve parola bilgisinin karşılaştırıldığı kod bloğunu bulmaya çalışıyorum. Burada durum kıstası ekleyip kullanıcı pasif ise login olmayı engellemeyi düşünüyorum.

• G
            greenlight @abg
            last edited by

@abg ghost veya daloradius gibi bir arayüz kullanıyor musunuz?

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • A
              abg @greenlight
              last edited by

@greenlight
              ghost kullanıyorum.

• G
                greenlight @abg
                last edited by

@abg aktif kullanıcılar ve pasif kullanıcılar olmak üzere 2 farklı grup oluşturup doğrulamanın kullanıcı grubu bazlı olmasını sağlayabilirsiniz. bu sayede pasif gruba eklediğiniz kullanıcılar giriş yapamayacaklardır.

radius üzerinde grup konfigürasyonları için radgroupcheck, radgroupreply ve radusergroup tablolarını kullanabilirsiniz.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • First post
                  Last post
                Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.