Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Mail sorunu

Turkish
    6
    9
    4.1k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nirimar
      last edited by

arkadaslar gelen mailllerdeki eklentileri açamıyorum napmalıyım

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tacim
        last edited by

Çok geniş bir soru biraz dağa belirleyici olsaydınız dağa iyi olurdu, ACL tanımlarken "Not to allow IP addresses in URL" işaretli olmadığına dikkat edin

Kayaları delen damlaların büyüklüğü değil sürekliliğidir…

• N
          nirimar
          last edited by

Allow users on interface ve Transparent proxy secili oldugu zaman gelen mailleri görüyorum ama acamıyorum
          Allow users on interface ve Transparent proxy pasif yaptıgımda ise mailleri acabiliyorum ama bu sferde filtre devre dısı kalıyor

• P
            poshet303
            last edited by

Allow users on interface ve Transparent proxy secili oldugu zaman gelen mailleri görüyorum ama acamıyorum

Bu çok garip. Aynı ayarlarda sorunla karşılaşmadım. Ama belki filtre için ayar girmişseniz o kısımla ilgili sorun olabilir.

Allow users on interface ve Transparent proxy pasif yaptıgımda ise mailleri acabiliyorum ama bu sferde filtre devre dısı kalıyor

Eğer bu seçenekler pasif olduğunda, squid aktif ise clientlar http yi kullanamaması lazım, yanlışmı düşünüyorum. Bu da garip.

• tuzsuzdeliT
              tuzsuzdeli
              last edited by

squid aktif ama transparent kapalı olduğundan, clientler direk çıkabilir.

Eğer bu seçenekler pasif olduğunda, squid aktif ise clientlar http yi kullanamaması lazım, yanlışmı düşünüyorum. Bu da garip.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• S
                Seyfullah
                last edited by

Bu olay benimde başıma geldi. Black listten kankalanıyor. Balk list olarak shallist.de sitesindeki balacklisti kullanın düzelecektir.

• P
                  poshet303
                  last edited by

squid aktif ama transparent kapalı olduğundan, clientler direk çıkabilir.

Evet öyleymiş. Fakat Squid görünüşte aktif gibi çünkü bu şartlarda Squid Access Log a baktığımda http erişimlerine ait log görünmüyor.

• N
                    nirimar
                    last edited by

Seyfullah Teşekkür ederim dedigin şekilde düzeldi

• D
                      derinrain
                      last edited by

Black Listte Hangisi Oldugunu söyleyelim de Yardımı Olsun Bilmeyen Arkadaşlar  blk_BL_adv  bu kural sebep oluyor hatta bu kural deny ken mail sayfası açılıyor ancak mailler açılmıyor.

• First post
                        Last post
                      Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.