Squidguard 1.3_1 pkg v.1.8
-
merhaba arkadaşlar yeni kurdugum pfsense üzerinde squidguard 1.3_1 pkg v.1.8 versiyon kurdum lakin urlblacklist linkini yazıp save bastıgım zaman
"Warning: file_get_contents(/usr/local/etc/squidGuard/blacklist.files): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/pkg/squidguard_configurator.inc on line 585 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/pkg/squidguard_configurator.inc:585) in /usr/local/www/pkg_edit.php on line 35 "
hatasını alıyorum bu sorunu yaşayan ve çözümü bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
tşkler -
merhaba kardes bende aynı hatayı almıstım tam emin degilim ben sole cozdum
kendim black listi windows makinamdan download yaptım winscp ile pfsense nin
lokaline attım yol olarak orayı gosterdim /root/sg_blacklists.tar ornekteki gibi
kolay gelsin -
Warning: file_get_contents(/usr/local/etc/squidGuard/blacklist.files): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/pkg/squidguard_configurator.inc on line 585 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/pkg/squidguard_configurator.inc:585) in /usr/local/www/pkg_edit.php on line 35
Me pasa exactamente lo mismo .
-
hasanfatih hocamın dedigi gibi manual update ile kullanabilirsiniz
-
arkadaşlar pfsense 1.2.3 sıfırdan kurup squidguard ı güncelleyip çalıştıran arkadaşımız varmı
-
arkadaşlar pfsense 1.2.3 sıfırdan kurup squidguard ı güncelleyip çalıştıran arkadaşımız varmı
merhaba efabilisim,
az önce bi kurulum yaptım SquidGuardı güncelledim ilk etapta start olmadı makineyi reboot ettim servis start oldu ama benim başka bir sorunum var squidguard block log ekranın sağa doğru kaymış biçimde çıkıyor xml ile sorunu var sanırım.
-
blacklist i manualmi update yaptın yada link üzerindenmi update yaptın
-
blacklist i manualmi update yaptın yada link üzerindenmi update yaptın
gunaydin efebilisim
Blacklisti link üzerinden direkt olarak squidguard indirdi açtı.
-
ya bu ne garip bişi ben son 5kurulumda aynı sorunla karşılaştım garip alla alla
-
http://www.shallalist.de/Downloads/shallalist.tar.gz
burayı güncelleme adresine yazıp download ettiriyor ve kendi db sini güncellemesi için bekliyorum. Sorun çıkmadı.