Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Bankacılık siteleri ile ilgili blacklist sorunu

Turkish
    3
    4
    3.0k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      Ozgursendur
      last edited by

PFsense 1.2.3. Relase Sürümünü yükledim Acıkcası PFSensede cok yeniyim Gerekli IP ve DHCP ayarlamalarımı yaptım buraya kadar hersey normal Squid ve Squid Guard Paketlerinide kurdum Blacklist olusturdum proxy port 3128 olarak tanımladım herşey düzgün çalısıyorken kullanıcılardan bazı banka sitelerine giremedikleri hakkında şikayet aldım olusturdugum blackliste bankalarla ilgili herhangi bir engellemem yok Proxy Server Genaral Setting den Transparent proxy veya Allow users on interface işaretlemediğim zaman  banka siteleri acılıyor fakat bu seferde benim engellediğim sitelerde devre dısı kalıyor  bu konuda yardımcı olursanız cok tessekür edeceğim

Herkese iyi Çalışmalar

1.jpg
      1.jpg_thumb

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • tuzsuzdeliT
        tuzsuzdeli
        last edited by

konu başlığı : "Arkadaşlar ACİL Yardımlarınıza ihtiyacım var" dan "Bankacılık siteleri ile ilgili blacklist sorunu" olarak değiştirildi.
        Foruma attığınız mesajların başlığının, içerik ile uyumlu olmasına dikkat edin.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• O
          Ozgursendur
          last edited by

@tuzsuzdeli:

konu başlığı : "Arkadaşlar ACİL Yardımlarınıza ihtiyacım var" dan "Bankacılık siteleri ile ilgili blacklist sorunu" olarak değiştirildi.
          Foruma attığınız mesajların başlığının, içerik ile uyumlu olmasına dikkat edin.

Tesekkürler Kusura Bakmayın

• L
            lord2oo0
            last edited by

Black list olarak hazır blacklist mi kullanıyorsun? yoksa kendi belirlemiş olduğun bir blacklisti mi? Kullanıyorsun. Şahsen kendi yazdığını kullanıyorsan benim sana tavsiyem
            http://www.shallalist.de/Downloads/shallalist.tar.gz
            Bunu kullanmandır.

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.