Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pf içinde yerel site ve görsel değişiklikler.

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    11 Posts 4 Posters 5.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      adarguner
      last edited by

Çok güzel olmuş elinize sağlık..İşte bu yüzden open source çok eğlenceli ve değişime açık bir platform..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        adarguner
        last edited by

Bitkinlik dedinizde mesela Captive Portal kullanıcı parola giriş ekranına facebook ve gmail girişlerindeki, kullanıcı parolamı hatırla checkbox'ı koysak belki kullanıcı her seferinden bu bilgileri doldurmadan sadece onaylaya tıklaması yeterli olur diğe düşünüyorum..Böyle bişeyde yaparsanız hazır yapmışken sizden html kodunu isterim  ;D

iyi çalışmalar.

• M
          MC_MaCESte
          last edited by

Evet gerçekten yaptığımız değişimleri göremke çok eğlenceli oluyor :) tabi veririm ancak, bazı png, jpeg resimleri  bilyorsunuzki farklı klasörlere açtım, html ile aranız iyi ise ki iyidir, onlarıda rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz :)

Captive Portal için, kullanıc  giriş sayfası kodu

<title>internete giris</title>

<center>

<form method="post" action="$PORTAL_ACTION$">

**Kullanıcı Adı**

**Şifre**

**İnternete giriş için yöneticiden şifrenizi isteyiniz.**

**Tasarım  [mc.maceste](mailto:mc.maceste@gmail.com)[@gmail.com](mailto:mc.maceste@gmail.com)**

**Kullanıcı Adı : 
          	test**

**Şifre                
          	: test**

</form>

|	

![](http://192.168.1.1/test/ft.png)

</center>

dediğim gibi bağzı resimleri ve yerlerini tekrar yapılandırmanız gerekecek sanırım

güle güle kullanın :)

• A
            adarguner
            last edited by

Sıkıntı yok HTML den anlıyorum paylaşımınız için Teşekkür ederim..PHP ile aslında Pfsense'e packages modül yazılabilir..Böyle bir araştırmanız oldu mu?

• tuzsuzdeliT
              tuzsuzdeli
              last edited by

@adarguner:

Bitkinlik dedinizde mesela Captive Portal kullanıcı parola giriş ekranına facebook ve gmail girişlerindeki, kullanıcı parolamı hatırla checkbox'ı koysak belki kullanıcı her seferinden bu bilgileri doldurmadan sadece onaylaya tıklaması yeterli olur diğe düşünüyorum..Böyle bişeyde yaparsanız hazır yapmışken sizden html kodunu isterim  ;D

iyi çalışmalar.

İlk girişten sonraki girişlerde kullanıcı adı şifre sormasını istemiyor iseniz,
              Services: Captive portal ekranındaki "Pass-through MAC Auto Entry" opsiyonları, işinize yarayabilir.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• A
                adarguner
                last edited by

Aslında sormasını istiyorum sadece html içinde bir kod gerekiyor bunun içinde bir cookie insert işlemi lazım.Ekdeki şekilde olduğu gibi..

value="yes"

/>

<label for="PersistentCookie" id="PersistentCookieLabel" class="gaia le rem">Oturum açık kalsın</label>

value="Giriş yap"
                                 />

gmail_checkbox.png
                gmail_checkbox.png_thumb

• M
                  MC_MaCESte
                  last edited by

tarayıcının açılışında sadece bir kereliğine masus soruyor sonraki tarayıcı açılışlarında sormuyor, adarguner in dediği gibi bir chack bıx eklenebilir, ancak benim bir problemim var ::) hala çözemedim, yerel siteyi, www klasörünün içinde site diye bir klasöre kurdum, buradaki değişiklikleri güncellemeleri, pfs in web ara yüzünden girerek file menager menüsünden güncellemek zor oluyor, ben diyorumki bu klasörü ftp den güncelleyeyim, ama bi türli o klasöre ftp den bağlanamadım, bunu yapmak mümkünmü bilmiyorum!! araştırdım ama bulamadım malesef :-\

• A
                    adarguner
                    last edited by

SSH protokolünü kullanarak SCP ile bu dosyaları atabilirsiniz diğe tahmin ediyorum..Tek farkı biraz yavaş olur ama ortada secure bir platform olduğu için.

Winscp programı size yardımcı olacaktır.

• M
                      MetJoeBlack
                      last edited by

Merhaba ;
                      HTML kodunu ekledim. Ancak username ve pass. girdiğimde girişi kabul etmiyor. Tekrar aynı ekrana atıyor. Ne yapabilirim?

• M
                        MC_MaCESte
                        last edited by

bir kullanıcı dı ve şifresi belirledinizmi? eğer yanlış bir kullaıcı yada şifre girerseniz aynı sayfaya ( hatalı giriş) sayfasına atmaı normaldir.

• First post
                          Last post
                        Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.