Ip Log İmzalayıcı Sorunu
-
linux programlama sitesindeki dosyayı kaldırmışlar sanırım.
Mail atabilirmisiniz ? -
arkadaşlar diag_logs_settings.php dosyasını verdiğiniz siteden indiremiyorum daha dogrusu siteye uyelik yapamıyorum her yolu denedim ama yok uyelik olmuyor
elinizde varsa diag_logs_settings.php linki paylaşırmısınız yada mail yolu ile atarmısnız
teşekkürlerburakk-akdeniz@hotmail.com
-
mail attım dostum
-
**arkadaşlar ben herşeyi süper şekilde yaptım. ama attığı log dosyalarında hiçbirşey yok.
sistemimde kurulu paketler bunlar. squid ,squidguard,lightsquid ,captive portal kurulu.
paylaşım verdiğim dosyanın içerisine atıyor ama txt dosyaları bomboş.
log için ayrı bir ayarmı var acaba.**
-
Arkadaşlar diag_logs_settings.php dosyasını verdiğiniz siteden indiremiyorum
elinizde varsa diag_logs_settings.php mail yolu ile atarmısınız.
iyi günler.
oktayg@hotmail.com -
Arkadaşlar diag_logs_settings.php dosyasını verdiğiniz siteden indiremiyorum
elinizde varsa diag_logs_settings.php mail yolu ile atarmısınız.
iyi günler.
oktayg@hotmail.comNuman Hocam Teşekkür Ettim Mail İçin
Oktay hocam maili attım bilgine.
-
mail yerine herkesin ulaşabileceği bir yere ya da depoya koyup linkini paylaşırsanız daha faydalı olur.
-
/sbin/dhcplistcronsmb.sh komutunu çalıştırınca aşağıdaki hatayı veriyor.
pkg_add -r http://riksun.riken.go.jp/pub/FreeBSD/ports/i386/packages-8.1-release/Latest/samba34-smbclient.tbz > bu paketide kurdum.
PFsense 2.0 sürüm var./libexec/ld-elf.so.1: Shared object "libexecinfo.so.1" not found, required by "smbclient"
-
pkg_add -r http://riksun.riken.go.jp/pub/FreeBSD/ports/i386/packages-8.1-release/Latest/samba34-smbclient.tbz > bu paketide kurdum.
PFsense 2.0 sürüm var./libexec/ld-elf.so.1: Shared object "libexecinfo.so.1" not found, required by "smbclient"
dostum sambayı sağlıklı kurdun mu ?
Putty ile bağlanıp sambayı kurman daha sağlıklı.
-
arkadaşlar merhaba tekrardan,
forumdaki gibi bütün ayarları yaparak dhcp üzerinden logları tutabiliyorum
tek sorun bütün bilgisayarlar domain ortamında olduğu için (windows Server 2003 Active Directory) ve windows 7 pro 64 bit olduğu için paylaşıma açmış olduğum klasöre logu aldıramıyorum pfsensde komut ile gönderdiğimde bana yetkin yok diyorwindows ortamına logu kopyala işaretli log alacağım bilgisayarın ip sini giriyorum kullanıcı adına domain ve şifresini yazıyorum hatta bilgisayarın admin ve şifresini yazıyorum ama halen yetkin yok diyor
acaba pfsense i active directory ile mi konuşturmak lazım eğer öyle ise nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz..
teşekkürler
Not: Pfsense 2.0 kullanıyorum
iyi forumlar.
-
dostum sambayı sağlıklı kurdun mu ?
Putty ile bağlanıp sambayı kurman daha sağlıklı.
Dokümanda anlatıldığı gibi pkg_add -r http://riksun.riken.go.jp/pub/FreeBSD/ports/i386/packages-8.1-release/Latest/samba34-smbclient.tbz komutuyla kurdum. Bunun dışında başka bir yöntemi var mı?
-
Ben Kurulumu sağlıkılı gerçekleştirdim. Lakin loglar gelmiyor. Nasıl almam gerekiyor logları hata vermiyor. 0 kb dosya boyutu diyor.
awk: can't open file /sbin/dhcptibduzenle.sh
source line number 1 source file /sbin/dhcptibduzenle.sh
context is
>>> <<<
creating lame upcase table
creating lame lowcase table
Domain=[SEYFULLAH] OS=[Windows 7 Home Premium 7601 Service Pack 1] Server=[Windows 7 Home Premium 6.1]
putting file dhcplog-20111219-093549.txt as \dhcplog-20111219-093549.txt (0.0 kb/s) (average 0.0 kb/s)bunun açıklaması nedir.
-
Pfsense 5651 göre baştan sona openssl den log imzaya kadar video veya makle yapacak arkadaş yokmu
baba yiğit aranıyor. -
Merhabalar aşağıdaki hatayı alıyorum proglem ne olabilir ?
awk: can't open file /sbin/dhcptibduzenle.sh
source line number 1 source file /sbin/dhcptibduzenle.sh
context is
>>> <<<
/sbin/dhcplistcronsmb.sh: /usr/local/bin/smbclient: not found -
hata bu hale geldi
creating lame upcase table
creating lame lowcase table
session setup failed: SUCCESS - 0 -
Windows7 üzerine paylaşım atalırsa bu hatayı veriyor. Xpde sistem normal olarak çalışıyor. Windows 7 üzerinde log atmayı nasıl çalıştırabiliriz?
-
merhaba arkadaşlar. TIB'in ip log imzalayıcısı ille de hata veriyor. Logları alıyorum C:/ Log klasörüne. IP Log imzalayacıda bu yeri de gösteriyorum ama hata da hata diyor. Lahana1 arkadaş yardımcı olacağını ilettiğin için özellikle sana sormak istiyorum . Tüm portları açtığını iletmişsin ama rules kısmından mı yaptın bunu ? Veya başka şekilde yaptıysan nasıl olduğunu anlatabilirsen sevinirim…
-
Hatamı buldum ve yazayım dedim. Win7 kurulu ana makina yapıp logları topladığım pc ip'sine tüm çıkışları verdim.Öncesinden gateway ip den gelen tüm istekleri kabul et vardı. Sonrasında bunu any yapınca düzeldi…
-
[2.0.2-RELEASE][root@bcfr.localdomain]/root(2): /sbin/dhcplistcronsmb.sh
/sbin/dhcplistcronsmb.sh: Command not found.
[2.0.2-RELEASE][root@bcfr.localdomain]/root(3):logları atmaya çalıştıgımda böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim