Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Lightsquid Log tutmuyor…

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    7 Posts 4 Posters 3.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • darkthroneD
      darkthrone
      last edited by

Yaklaşık 5 aydır sorunsuz log aldığım lightsquid paketi 1 aydır log kaydı yapmıyor, tüm ayarlar normal neden olabilir? (kullandığım Pf sürüm 2.0.1-RELEASE)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sgtr
        last edited by

Selam
        Bununla alakali resimler ekler misiniz? Birde lightsquid guncellemesini yaptiniz mi?

Bir umut olmasa bile Asla Pes Etme.

• darkthroneD
          darkthrone
          last edited by

Lightsquid güncel HDD in %20 si dolu, kaldırıp tekrar kurmalı mıyım?

• T
            tunga76
            last edited by

Aynı problem bende de var. log tutmuyor nedenini bulamadım

• S
              StrGt
              last edited by

@darkthrone:

Lightsquid güncel HDD in %20 si dolu, kaldırıp tekrar kurmalı mıyım?

bende şuanda %55 dolu. bunun bastan kurmakla alakalı olacagını zannetmiyorum.
              log tutma olayını nasıl yaptıgınızı acıklarsanız biraz daha hızlı yardımcı olmaya calısılır.

örnek vermek gerekirse burdaki gibimi log tutmaya calısıyorsunuz ?
              http://forum.pfsense.org/index.php/topic,45241.msg236145.html#msg236145

• T
                tunga76
                last edited by

proxy den enable log ve log path yolu girilip lightsquidde aktif ettikten sonra normal olarak log tutan sistem bende ikinci defa log tutmuyor daha önce pfsense si yeniden kurdum tekrar ayarları yaptım ve log tutmaya başladı. sonra tekrar hiç bir neden yok iken (bence) tutmamaya başladı. Ancak iki durumda da ben bandwidthd paketini kurmuştum. tek ortak noktaları bu. bu yüzden olabilirmi acaba.

• darkthroneD
                  darkthrone
                  last edited by

@StrGt:

bende şuanda %55 dolu. bunun bastan kurmakla alakalı olacagını zannetmiyorum.
                  log tutma olayını nasıl yaptıgınızı acıklarsanız biraz daha hızlı yardımcı olmaya calısılır.

örnek vermek gerekirse burdaki gibimi log tutmaya calısıyorsunuz ?
                  http://forum.pfsense.org/index.php/topic,45241.msg236145.html#msg236145

tamamen standart Proxy Report almak istiyorum, bu zamana kadar sıkıntısız alıyordum, paketleri tekrar kursam sorun olurmu?

• First post
                    Last post
                  Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.