Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Lan yönetimi sayfa yönlendirme

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 2 Posters 2.0k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pandemi
      last edited by

Merhaba

Ben internet cafemde lan kullanıcılarının benim belirlediğim sayfalara benim istediğim wandan ulaşmalarını istiyorum misal wan 1 wan 2 wan 3 www.League of Legends.com yada bu sitenin kullandığı ip her hangi bir lan kullanıcısı bu siteyi çağırdığında bunu ben wan 3 yönlendirmek istiyorum bu adrese sadece wan3 den ulaşılabilsin diğer trafiğim diğer wanlardan gitsin hatta bunu gurup olarak yapmak istiyorum böyle bir şey mümkünmü bir grup internet adresi belirleyip ve istediğim wan üzerinden çıkışını sağlamak

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sgtr
        last edited by

Selam,

Bunun için öncelikle wan3 tarafından çıkış yapmasını istediğiniz siteleri Firewall > Aliases kısmında toplayıp sonra da Firewall > Rules > LAN sekmesine gelip en üste bir kural ekleyeceksiniz Source LAN olacak Destination kısmına Sin adres or Aliases seçtikten sonra eklediğiniz (grupladığınız) alias ı buraya ekleyip alt tarafta gateway seçeneğinden de Wan3 seçeceksiniz.

Sevgilerle,
        SGTR

Bir umut olmasa bile Asla Pes Etme.

• P
          pandemi
          last edited by

@SGTR:

Selam,

Bunun için öncelikle wan3 tarafından çıkış yapmasını istediğiniz siteleri Firewall > Aliases kısmında toplayıp sonra da Firewall > Rules > LAN sekmesine gelip en üste bir kural ekleyeceksiniz Source LAN olacak Destination kısmına Sin adres or Aliases seçtikten sonra eklediğiniz (grupladığınız) alias ı buraya ekleyip alt tarafta gateway seçeneğinden de Wan3 seçeceksiniz.

Sevgilerle,
          SGTR

Teşekkürler

Bu gece cafe boşkan bir deniyeyim

• P
            pandemi
            last edited by

olmadı dostum başaramadım bir yerlerde yanlış yapıyorum burada yeni bir konu açtım resimlerini oraya koydum bir bak istersen http://forum.pfsense.org/index.php/topic,60140.0.html

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.