Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense Türkçe Dil Paketini Nasıl Kullanabiliriz

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 2 Posters 4.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cenkata
      last edited by

Merhaba Arkadaşlar,

Technical tarafından bir grup çalışması düzenlenerek Türkçe dil paketi hazırlanmıştı. Öncelikle bu ekibi tüm içtenliğimle kutluyorum. Bu paketi github ve http://pootle.pfsense.org.br/ linkinde gördüm. Ancak pfsens' e entegrasyonu nasıl yapılacağı ile ilgili bir doküman bulamadım. Bu konu ile ilgili ne yapabiliriz acaba.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • technicalT
        technical
        last edited by

normalde çalışmamızın 2.1 sürümü ile beraber yayınlanacağını düşünerek tamamlamaya çalıştık ama ne yazıkki pfsense developerları 2.1 sürümünde değilde 2.2 sürümünde resmen yayınlayacaklar.

çeviri 2.1 betada çalışmakta fakat bağzı dosyalarda değişiklik yapmamız gerekli (bu değişikliklerden kaynaklanan xml çökmeleri oluşuyor)

Pfsense developerları 2.1 de türkçe desteğini yayınlamazlarsa biz bir kurulum scripti ile gerekli dosyaları değiştirmeyi düşünüyoruz ama şu anda beklemede.

Necati Selim GÜNER
        IT Technician

• C
          cenkata
          last edited by

@TechnicaL:

normalde çalışmamızın 2.1 sürümü ile beraber yayınlanacağını düşünerek tamamlamaya çalıştık ama ne yazıkki pfsense developerları 2.1 sürümünde değilde 2.2 sürümünde resmen yayınlayacaklar.

çeviri 2.1 betada çalışmakta fakat bağzı dosyalarda değişiklik yapmamız gerekli (bu değişikliklerden kaynaklanan xml çökmeleri oluşuyor)

Pfsense developerları 2.1 de türkçe desteğini yayınlamazlarsa biz bir kurulum scripti ile gerekli dosyaları değiştirmeyi düşünüyoruz ama şu anda beklemede.

O halde beklemede olacağız anlaşılan. Bu kadar emeği kaale almayacaklarını düşünmek istemiyorum… Yazık olur doğrusu. Ama yine de hali hazırda beta için bir doküman varsa elinizde 2.1 beta için en azından belli başlı konuları Türkçe görerek test için bir pfsense kurabiliriz. Hazırda bir doküman yoksa hiç zahmet etmeyin bekleriz artık. Teşekkürler

Kolay Gelsin

• technicalT
            technical
            last edited by

http://forum.pfsense.org/index.php/topic,63869.0.html

buradan kurulum yapabilirsin.

bu konuyu kilitliyorum. diğer başlıktan devam edelim.

Necati Selim GÜNER
            IT Technician

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.