Ürün alım,satım ve takası.
-
Ülkemizde özellikle iyi marka ethernet kartları ya da dual port quad port gibi özel ihtiyaçlar ya da embedded sistem kurulumu için gerekli ekipmanları bulmak çok kolay değil.
Pfsense'in global forumlarında normalde böyle bir şey yapılmamakla beraber, forum kullanıcılarının bu tip ekipmana daha rahat ulaşımı için, bu başlık altında anlattığım tipte, piyasası niş olan alet edavatın alım satımının yapılmasının faydalı olabileceğini düşündük (@Qbilay'ın önerisidir).
Şunlara dikkat edelim.
- Standart, kolay bulunabilir şeyleri buraya koymanın bir manası yok. Onlar farklı mecralardan alınıp satılabilir
- Satacak arkadaş, mesajını yazsın, ancak ordan sonrası mümkün mertebe Özel Mesaj yolu ile devam etsin.
- Satacak arkadaşlar mutlaka fiyat bilgisini belirtsin ki, fiyatı neydi, şu kadara olmaz mı gibi gereksiz mesajlarla başlık şişmesin.
- Kati suretle profesyonel ticaret amacı ile kullanım olmasın. Amatör ruhu kaybetmeyelim, amaç para kazanmak değil, atıl durumdaki ekipmanın, fayda sağlayacağı birilerine yönlenmesi :)
- Hibe olarak da ekipmanlar el değiştirebilir.
Sanırım genel prensipleri izah edebildim.
Başlık amacından saparsa, kaldırmak zorunda kalırım. -
Merhaba arkadaşlar daha önceleri bir proje için yurt dışından getirttiğim R3CN3AC1556-P100D2 - MINI PCI LAN+56k Modem Mini PCI Karttan elimde 2 adet var.
İhtiyacı olan arkadaşlar irtibata geçebilirler.Adet Fiyatı 15 TL olup nakliye alıcı arkadaşa ait olacaktır.
Saygılarımla
-
Merhaba.
Elimde ihtiyaç fazlası olan Çift portlu (dualport) Gigabit portlu PCI slot uyumlu intel chipsetli ethernet kartları bulunmaktadır.
Adet fiyatı 60TL, kargo ucreti aliciya aittir.
-
Merhaba.
Elimde ihtiyaç fazlası olan Çift portlu (dualport) Gigabit portlu PCI slot uyumlu intel chipsetli ethernet kartları bulunmaktadır.
Server için mi yoksa normal anakartlarda kullanım olabiliyormu (ürün hakkında detaylı bilgi ve resim koyarsanız alıcılar için daha iyi olur)
-
elimde adetli hp nc380t'ler var.10g kart upgrade'i sonrası acıga cıktı. dualport pci-e full size ethernet kartı.. ihtiyacı olanlar ulasabiliriler.. adet fiyatı 70 tl.
-
Arkadaşlar hp nc380t gibi en az iki portu gigabit Ethernet olan pci pci-x Ethernet kartı lazım bana çok güzel demişsiniz ama hiçbirinize ulaşacak iletişim bilgisi vermemişsiniz. Normal sistemler için bağlantı yapabilmeliyim.
Timing yapabilen kartta olsa on numara olur :)
-
Merhaba
1 adet üründne 1 adette Broadcam dual Port ethernet kartı var elimde
http://www.sanalpazar.com/Intel-Pro1000-Mt-Dual-Port-Gigabit-Ethernet-Karti__isp8494287
-
Merhaba
Elimde bulunan Anakart Satıyorum. İlgilenen arakadaşlar mesaj atabilir.
AMD 780G flex ATX 3 Gibagit LAN (Sıfır Test amaçlı açıldı)
Çok fonksiyonel bir anakart. yapısı genişlemeye musait
AM2, AM2+ ( AMD Athlon
X2 Dual-Core Processor)
3 Adet Realtek Gigabit Ethernet
DDR2 Ram Desteği
1 adet pci, 1 adet pci-e x16, 2adet pci-e x1
6 Adet Sata 2
Compact Flash kart desteği
mini pci-e slotu250 TL
2 adet daha anakart bulunmakta ITX yapıda Dual ethernet ve Atom işlemciye sahipler. onların resim ve özelliklerinide kısa sürede ekleyeceğim.
-
Merhaba arkadaslar.
Elimde ihtiyaç fazlası olan Çift portlu (dualport) Gigabit portlu PCI/PCI-X (PCI slot uyumlu) intel chipsetli HP-NC7170 ethernet kartları bulunmaktadır.
Saygilar.
-
Qbilay PM attım
-
Merhaba arkadaslar.
Daha once ilanini yapmis oldugum ethernet kartlarindan elimde kalmamistir.
Tesekkurler.
-
İyi günler arakdaşlar Elimde Alix 2d13 Board set halinde mevcuttur.
40 GB ide hdd
4 gb 233x CF kart
Access Point destekli Minipci Wifi kartı chipsetini hatırlamıyorum ( performansı orta seviyede, tam test etme şansımda olmadı açıkcası)
Dual 5 dbi anten bağlantıları yapılı şekilde.
Rs232 usb çevirici ve rs 232 kablosu dahildir.Ben ürünü fazla kullanmadım evde yatıyor isteyene kargolayacağım. fiyatı 400 TL dir.
-
Merhaba
http://www.sanalpazar.com/Intel-Pro1000-Mt-Dual-Port-Gigabit-Ethernet-Karti__isp8494287
mrb bilgi amaçlı soruyorum.dual port ethernet kartını , sanki pfsense ayrı ayrı 2 ethernet kartı takmış gibi kullanabiliyomuyuz ?
birini wan birini lan yapıp aynı 2 tane takmış gibi mi görüyo ? Teşekkürler -
Merhaba
mrb bilgi amaçlı soruyorum.dual port ethernet kartını , sanki pfsense ayrı ayrı 2 ethernet kartı takmış gibi kullanabiliyomuyuz ?
birini wan birini lan yapıp aynı 2 tane takmış gibi mi görüyo ? TeşekkürlerEvet Ayrı 2 ethernet kartı gibi görüyor. Belirtiğiniz gibi bir bacağını WAN bir baçağını LAN yapabilirsiniz.
Elimde 4 portlu olan kartlarda var.
-
Merhaba,
pci-e 2,3 ya da 4 portlu ethernet kartı arıyorum. Satmak isteyen varsa lütfen özel mesajla beni haberdar etsin.
iyi günler.
-
Arkadaşlar elinde External faks modem satan var mı ? windows 2008 ve 2012 de çalışmalı 32/64 bit desteklemeli
-
Merhaba,
pci-e 2,3 ya da 4 portlu ethernet kartı arıyorum. Satmak isteyen varsa lütfen özel mesajla beni haberdar etsin.
iyi günler.
Asagidaki adresleri incele istersen.
http://www.cozumpark.com/forums/thread/384262.aspx
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-sunucu-server-hp-nc360t-pci-express-dual-port-gigabit-server-adapter-412648-b2-151570757/detay -
Merhaba
AM2, AM2+ ( AMD Athlon
X2 Dual-Core Processor)
DDR2 Ram Desteği
6 Adet Sata 2
mini pci-e slotu250 TL
2 adet daha anakart bulunmakta ITX yapıda Dual ethernet ve Atom işlemciye sahipler. onların resim ve özelliklerinide kısa sürede ekleyeceğim.
Elinizdeki bu anakart(lar) duruyorsa resimlerini veya modellerini yazar mısınız?
-
@MuratRaci:
Merhaba
AM2, AM2+ ( AMD Athlon
X2 Dual-Core Processor)
DDR2 Ram Desteği
6 Adet Sata 2
mini pci-e slotu250 TL
Elinizdeki bu anakart(lar) duruyorsa resimlerini veya modellerini yazar mısınız?
@MuratRaci:
Merhaba
AM2, AM2+ ( AMD Athlon
X2 Dual-Core Processor)
DDR2 Ram Desteği
6 Adet Sata 2
mini pci-e slotu250 TL
Merhaba
Elimde aşağıdaki ürünler bulunmakta
http://forum.donanimhaber.com/m_81870937/f_//tm.htm#81870937
http://forums.justlinux.com/showthread.php?152467-Recommendation-for-firewall-server (2. resim MSI IM-945GC )
-
Merhaba,
Alix Board'lara ilgi olursa ben bu işe girebilirim ve mümkün olduğunca uygun fiyatlara getirtmeye çalışırım. İlgilenenler board ve ekipman bilgilerini belirtirse ona göre fiyat araştırması yapayım..