Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Traffic management kullanımı yardım

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    2 Posts 2 Posters 1.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      maali
      last edited by

internet cafe işleticisiyim. Kullanıcıların internet gezinti hızlarını kısmadan sadece youtube vs gibi Video dosyalarında belli bir  hızla çekmesini nasıl sağlayabilirim.Web sayfalarında gezerken hızlı olmalı.  Bunun için squid proxy srverde Traffic management ayarları varmış ama nasıl bir ayar yapmam gerekiyor tam çözemedim. ekteki gibi bi ayar yaptım ama olmadı. internet bağlantı hızım 8 mbps. nasıl bi ayar yapmam gerekiyor. yada başka bir yöntemmi izlemem gerek?
      ![traffic managent.jpg](/public/imported_attachments/1/traffic managent.jpg)
      ![traffic managent.jpg_thumb](/public/imported_attachments/1/traffic managent.jpg_thumb)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sgtr
        last edited by

Selam,

Bununla alakalı olarak Layer7 limiter ile video dosyalarına hız limiti tanımlayabilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular Yazısındaki ( http://forum.pfsense.org/index.php/topic,47860.msg252689.html#msg252689 ) bu adresteki adımları takip ederek video dosyalarına limit belirleyebilirsiniz. Diğer trafiğinizi etkilemeyecektir. Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırız.

Sevgilerle,
        SGTR

Bir umut olmasa bile Asla Pes Etme.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.