Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense 2.1.5 Takılma Hatası ve Limitleme

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    6 Posts 3 Posters 1.4k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Q
      qladio2010
      last edited by

Merhaba arkadaşlar ben makineme Pfsense 2.1.5 kurmak istiyorum %38 kisminda takılıb kalıyor.64 bit lik sürümü kurulum yapmaya çalışıyorum.Şimdilerde 2.2.1 yükledim sorunsuz şekilde yüklendi.

İkinci sorum yine 2.2.1 versiyonu ile ilgili.Hız limitleme Traffic Shaper Limiterde yazıyorumSource adress seciyorum.Sonra rules kısmında Sourcede onceden Aliases de belirtdigim ip adres katalogunun ismini yazıyorum.Her şeyi kuruyorum fakat.Kuralı Save yaptıkdan sonra en basit siteleri bile acmıyor klient makinalar.Mesela google bil açmıyor.Araşdırdım 2.2 yükseltmesinden sonra pfsensilerde böyle bi hata oluşuyomuş..Bana yardım edin.2.1.5 egeçmek istiyorum yüklenmiyor.Acaba 32 bitlik versiyonu mu denesem

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sgtr
        last edited by

@qladio2010:

Merhaba arkadaşlar ben makineme Pfsense 2.1.5 kurmak istiyorum %38 kisminda takılıb kalıyor.64 bit lik sürümü kurulum yapmaya çalışıyorum.Şimdilerde 2.2.1 yükledim sorunsuz şekilde yüklendi.

Selam,

Bununla alakalı olarak fiziki bir cihaza mı kurulum yapıyorsunuz yoksa sanal üzerinde mi kurulum yapıyorsunuz?

Esenliklerimle,
        SGTR

Bir umut olmasa bile Asla Pes Etme.

• Q
          qladio2010
          last edited by

Sanala kurmuyorum,direkt makinanin kendisine

• K
            kaderim7
            last edited by

3 gün beni de çok uğraştırdı dediğin gibi %38 de kalıyordu.2.1.5 sürümü için ancak bir sefer unutup gittim 1 saat sonra kurulum bitmişti. Ama çalışmadı daha sonra yeniden indirdim cd ye çektim cdrom değiştirdim. Yine aynı %38de kalıyordu. Sonra cd den başlatma seceneğimde problem gördüm. Bugün 3 kere kurdum sorunsuz kuruldu. Cdrom dan ya da usb nerden başlatıyorsan emin ol.

• Q
              qladio2010
              last edited by

Kaderim7,

anlamadim simdi ben tam olarak napiyim?

• S
                sgtr
                last edited by

Selam tekrar,

Medyanızda (cd) sorun olmayabilir hatta cd sürücünüzde de. Kurulumu yeniden başlatmadan önce ağ kabloları takılı mı değil mi? Eğer takılı ise söküp tekrar dener misiniz.

SGTR

Bir umut olmasa bile Asla Pes Etme.

• First post
                  Last post
                Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.