2.3.2 'e Squid kurma hatası
-
Maalesef yine aynı hata :-[
[/quote]https://forum.pfsense.org/index.php?topic=115724.0
https://redmine.pfsense.org/issues/6643
-
merhaba,
pf vb. uygulama tabanlı çözümlerde, son sürümü lab ortamı hariç kullanmanızı tavsiye etmem.
bir alt versiyon ile tekrar test edebilirsiniz. -
shell ekranından
tar xv -C / -f /usr/local/share/pfSense/base.txz ./usr/bin/install
komutu yazıp restart edip tekrar edenyin lütfen.
-
merhaba,
pf vb. uygulama tabanlı çözümlerde, son sürümü lab ortamı hariç kullanmanızı tavsiye etmem.
bir alt versiyon ile tekrar test edebilirsiniz.2.3.5 sürümü gayet güzel çalışıyor. Sorun arkadaşın elindeki medya yada donanımda dır muhtemel.
-
merhaba,
soruyu soran kişi 2.3.2 versiyonunda sorun yaşıyor, siz 2.3.5 versiyonunda sorun yaşamadığınızı belirtmişsiniz.
ancak snapshot listelerine baktığımda böyle bir versiyon görünmüyor.
ek olarak bir versiyonun sorunsuz çalıştığını tespit etmek için, tüm yönleri ile kullanmak gerekir.
aksi takdirde, 2.1 ve 2.2.4 mağdurları olmazdı, çünkü kullanan büyük bir kısım, bahsedilen sorunları yaşamamıştı. -
yeni kurulum yapan birine 2.3.5 te sorun yaşamıyorum demek doğru değil mi sizce ? elinde ki versiyonda bug olduğuna dair link te vardı okuması için vermiştik.
Kurulum yaparken bunu bilmesi için yollamıştım sizede bilgi olsun diyerek.. -
2.3.5 versiyonun indirme linkini paylaşır mısınız ?
-
2.3.5 versiyonun indirme linkini paylaşır mısınız ?
haklısın yanlış yazmışım elimdeki versiyon 2.3.1-RELEASE-p5 (amd64). Patch 5 demek yerine versiyon gibi yazmışım sorun bende teşekkür ler.
-
2-3-2 Squid-Squidguard denenmiştir sorunsuz çalışıyor.
-
2-3-2 Squid-Squidguard denenmiştir sorunsuz çalışıyor.
Sanal ve gerçek ortamda test ettim sorunsuz bende de çalışıyor.
2.3.2 :)
-
Tamamdır arkadaşlar.İndirdiğim iso dosyasının Hash değeri orjinalini tutmuyor.Tekrar indirip hash değerine baktım ve kurdum.Sıkıntı yok güzelce update ediyor.
Herkese Teşekkürler.