Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense 2.3.2 X64/X86 Hotspot Ghost Kurulumu

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    9 Posts 7 Posters 2.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      serdar_bay
      last edited by

Arkadaşlar herkese merhaba ,

konu ile ilgili kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için yeni versyiona kurulum yöntemini anlatan yeni bir makale hazırladım umarım faydalı olur .

http://www.serdarbayram.net/pfsense-2-3-2-hotspot-kurulumu.html

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        caylakpenguen
        last edited by

Emeğiniz için Teşekkürler.

• L
          landforces
          last edited by

Eline Sağlık üstad,

• B
            burakcankaya
            last edited by

Eline sağlık üstad.

2.1.3 versiyonunda php soap problemini aşamıyordum. Müsait olduğum ilk anda 2.3.2 versiyonunda deneyeceğim.

• S
              serdar
              last edited by

3 kez adım adım anlatılanları yapmama rağmen ne ghostun paneline girebiliyorum admin ghost kullanıcısyla
              nede freeradius userını captiva kabul ediyor
              nede tckimlik doğrulamayı
              sql i enable yapıp ayarlarını yaptığım anda hotspot kullanıcı doğrulamasında sorun cıkartıyor.
              bir yerde eksik bir ayar var ama çözemedim

• L
                landforces
                last edited by

Pfsense 2.3.2.1 Kurulumu yaptım ancak TC kimlik doğrulama yapmıyor Pfsense aşağıdaki hata kodu üretiyor.

Crash report begins.  Anonymous machine information:

amd64
                10.3-RELEASE-p9
                FreeBSD 10.3-RELEASE-p9 #1 5fc1b19(RELENG_2_3_2): Tue Sep 27 12:26:06 CDT 2016    root@ce23-amd64-builder:/builder/pfsense-232/tmp/obj/builder/pfsense-232/tmp/FreeBSD-src/sys/pfSense

Crash report details:

PHP Errors:
                [09-Feb-2017 17:53:22 Asia/Baghdad] PHP Fatal error:  Class 'SoapClient' not found in /var/db/cpelements/captiveportal-tc.php on line 45
                [09-Feb-2017 17:53:22 Asia/Baghdad] PHP Stack trace:
                [09-Feb-2017 17:53:22 Asia/Baghdad] PHP  1. {main}() /var/db/cpelements/captiveportal-tc.php:0

Filename: /var/crash/minfree
                2048

• B
                  burakcankaya
                  last edited by

hocam ellerine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş gayet güzelde çalışıyor.

Fakat bir soru işareti var ?

Kullanıcı geldi tc kimlik numarası ile giriş yaptı ve internette gezdi.Peki bu tc kimlik numarasına ait olan kişinin hangi sitelere girdiğinin raporunu alabilirmiyiz ?

Şöyle bir senaryo olduğunu düşünürsek : bilişim suçlarından geldiler ve 19.02.2017 tarihinde saat:14:34 de facebook üzerinden birisine hakaret edilmiş bunu kim yaptı dediği zaman şu anki durumda o saatte bağlı olan herkesin tc kimlik numarasını verip bu saatte bu kullanıcılar bağlıydı buyrun deyip tüm tc kimlik numaralarını vermek zorunda kalacağız fakat hangi kullanıcıların o saatte bağlı olduğunu görebilirsek eğer o zaman sadece o kullanıcıyı verip göndeririz.

• X
                    xxpl
                    last edited by

Oncelikle emeginize saglik ama tc kimik dogrulama calismiyor. Bir bakabilirmisiniz.

@serdar_bay:

Arkadaşlar herkese merhaba ,

konu ile ilgili kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için yeni versyiona kurulum yöntemini anlatan yeni bir makale hazırladım umarım faydalı olur .

http://www.serdarbayram.net/pfsense-2-3-2-hotspot-kurulumu.html

• S
                      sepetkolix
                      last edited by

Merhaba.
                      Öncelikle emeğinize sağlık.
                      Makalenizde ilerlerken mysql Server kurulurken hata veriyor. Dosya bozuk olabilirim.
                      Sonraki adı da basedir yüklerken mysql_instal_db commad fault mesajı vermekte.

Nasıl ilerleyebiliriz .

• First post
                        Last post
                      Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.