Hotspot ve log problemi
-
arkadaslar herkese kolay gelsin öncelikle bir süre arastırma yaptıktan sonra serdar bayram arkadasımızın yaptıgı ghost yazılımı işe karsılastım ve kurulumu sanal bir makinede yapıp test etdım hersey calısıyor ancak benim istediklerimi yapmıyor sanırım yada ben bulamadım benim sıkıntım şöle kullanıcı adı ve şifrelerini girdikten sonra kullanıcılar internete çıksınlar bende hangi kullanıcı hangi siteye girmiş görmek istiyorum şu an bunu yapıyorum ancak captive portaldan verdiğim kullanıcı ismi ile değilde sadece ip adreslerine göre gösteriyor serdar bayram'ın geliştirdiği ghostda detaylı kullanıcı log kısmında internet kullanımı var ancak hangi siteleri ziyaret etmiş göremiyorum ve yahut log kaydı tutmak istesem ghost farklı pf sürümde calısırken log farklı surumde calısıyor lafı fazla uzatmadan ve sizleri sıkmadan arkadaslar ben pf hangi surumunu kurarsam rahatlıkla captive portaldan kullanıcı acıp kendime göre bir sayfa düzenleyip bunudu captive portala yukleyip daha sonra squid+squidGuard+ LightSquid kurup kullanıcı kayıtlarını ip değilde captive portaldan verdiğim kullanıcı adlarına görebilirim saygılarımla cevaplarınızı bekliyorım …
-
merhaba,
öncelikle bir düzeltme yapayım, her ne kadar piyasada ghost'u "ben yazdım, geliştirdim" diyen dürüst,zeki bilişim sektörü bireyleri olsalar da,
Samet YILMAZ tarafından hazırlanarak, dağıtılmıştır.global tarafta bununla ilgili çalışma yapan kullanıcılar gördüm, daha ortada sağlıklı bir çözüm yok.
ticari olarak, coslat tarafında istediğiniz çözüm mevcut, isterseniz görüşebilirsiniz.