Navigation

Netgate Discussion Forum
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search

Freeradius kullanıcı veritabanı

Turkish
    3
    3
    933
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      apricot last edited by

Arkadaşlar merhaba, freeradius ve captive portal ile çalışan bir sistemim mevcut sorunsuz çalışıyor. radiusa kullanıcıları eklemek için kendi arayüzünü kullanıp ekleme yapılabiliyor ancak ben bu ekranı kullanmadan /usr/pbi/freeradius-i386/etc/raddb klasörünün içinde kullanıcıların tutulduğu dosyanın içine kullanıcıları manuel olarak ekleyebiliyorum. kullanıcılar sorunsuz bir şekilde loginde oluyor ancak freeradius->users panelinden baktığım zaman manuel eklediğim kullanıcıların bu listeye düşmediğini görüyorum. radius bu bilgileri nereden alıyor bilgisi olan varmı acaba ?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sametyilmaznet last edited by

Selam,

FreeRADIUS servisinde yaptığınız bütün değişiklikler config.xml dosyasına yazılır. Aynı zaman da bir çok freeradius ayarını config.xml dosyasında okur. Kullanıcıları görememe sebebiniz config.xml dosyasına ekli olmadığı için.

• O
          oguzk06 last edited by

merhaba. aynı sorunu bende yaşıyorum. mysql veritabanına oluşturduğum kullanıcılar ile login olabiliyorum ama freeradius > users kısmında bu kullanıcılar görünmüyor ve haliyle kullanıcılara müdahale edemiyorum. config.xml dosyasına da ekledim ama sorun çözülmedi. bir çözümü var mı bunun?

• First post
            Last post

Products

• Platform Overview
          • TNSR
          • pfSense
          • Appliances

Services

• Training
          • Professional Services

Support

• Subscription Plans
          • Contact Support
          • Product Lifecycle
          • Documentation

News

• Media Coverage
          • Press
          • Events

Resources

• Blog
          • FAQ
          • Find a Partner
          • Resource Library
          • Security Information

Company

• About Us
          • Careers
          • Partners
          • Contact Us
          • Legal
          Our Mission

We provide leading-edge network security at a fair price - regardless of organizational size or network sophistication. We believe that an open-source security model offers disruptive pricing along with the agility required to quickly address emerging threats.

Subscribe to our Newsletter

Product information, software announcements, and special offers. See our newsletter archive to sign up for future newsletters and to read past announcements.

© 2021 Rubicon Communications, LLC | Privacy Policy