Connection via wifi only works google yt ect. CLOSED:SYN_SENT



  • Hi. I made a captive portal with a network card in your old computer. OK acts can connect by entering your password. but there is one problem the internet works is, not entirely because only operate websites google. How pings the other hand, it is all about but do not want to connect to.







  • I have no idea what you are trying to say, but you need to get rid of that first rule on WAN that allows everything.  The first rule on WIFI interface allows all traffic so all of the rules after it are pointless.  Can you explain again what problem you are having?



  • I think that is a WAN may be because it is only for testing the Captive Portal.So do not working  internet an wifi mode. I can login in captive portal and that's it. No more. Only working google websites. If I want ping different website in cmd I get answers.



  • I have never used captive portal.  Perhaps you should ask your question in that forum for some experience responses.



  • it is not a captive portal problem
    I have this same problem in my LAN..



  • I can't imagine a scenario where you can only get to Google websites unless you have something in the middle, like a proxy, that might be interfering somehow.



  • Working Google, Youtube etc.
    where should I look in pfsense? it happens on every device

    I can ping all website but can't see

    Pinging wp.pl [212.77.98.9] with 32 bytes of data:
    Reply from 212.77.98.9: bytes=32 time=34ms TTL=58
    Reply from 212.77.98.9: bytes=32 time=24ms TTL=58
    Reply from 212.77.98.9: bytes=32 time=22ms TTL=58
    Reply from 212.77.98.9: bytes=32 time=44ms TTL=58

    Ping statistics for 212.77.98.9:
        Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
        Minimum = 22ms, Maximum = 44ms, Average = 31ms

    I can see Captive Portal and google website how "DNS Query Forwarding Enable Forwarding Mode" is on.


  • LAYER 8 Global Moderator

    pfsense doesn't give 2 shits to what website your going to.. It has nothing to even look at what that might be.  It only moves packets, it either allows them or doesn't allow them.

    Are you running proxy package?  Snort?  What packages are you running?

    So syn_sent would indicate that it sent a syn, and never got a syn,ack..

    Why don't sniff on your wan.. When you try and open a website do you see the syn sent?  And do you get a syn,ack back?  If not then no not going to work.

    But again pfsense doesn't freaking care where your going, it just moves the packets..  I would sniff and see what is going on..


Log in to reply