"Load Balancing" uygulaması yapan var mı?
-
Proxyserver dediğiniz makine, ayrı bir makine değil mi ?
yani bir proxyserver var, onun önünde de ayrıca bir pfsense daha mı var ?
yoksa proxy aynı makine üzerinde mi kurulu?network - squidserver(ayrı makine) - pfsense (ayrı makine)
yapı böyle değil mi ? -
evet dediğiniz gibi
squid ve squidguard ayrı makinelerde
-
evet dediğiniz gibi
squid ve squidguard ayrı makinelerde
çok ilginç
yolladığınız ekranlarda ben bir sorun tespit edemedim açıkçası -
ilginç olan bir şey daha var sistemde her 5-10 dakikada bir msn bağlantım veya radyo dinlerken bağlantım kopuyor. tek hat üzerinden çıkarken internet bağlantımmı kopuyor diye google sürekli ping çekiyorum bağlantı kopması yok ama msn ve radyo gibi bağlantılar anlık gidip geliyor.Böyle servislerle acaba bir sıkıntı yaşadınızmı.tek hatlı veya çoklu bağlantıda
-
ilginç olan bir şey daha var sistemde her 5-10 dakikada bir msn bağlantım veya radyo dinlerken bağlantım kopuyor. tek hat üzerinden çıkarken internet bağlantımmı kopuyor diye google sürekli ping çekiyorum bağlantı kopması yok ama msn ve radyo gibi bağlantılar anlık gidip geliyor.Böyle servislerle acaba bir sıkıntı yaşadınızmı.tek hatlı veya çoklu bağlantıda
2 hatta kullandım 3 hatta kullandım, bahsettiğiniz sorunları yaşamadım.
modemlerin bağlantı durumu sayfalarını kontrol eder misiniz ?
acaba hattınızın kalitesi o hızı kaldırmıyor ve sık sık hattan düşüyor olabilir misiniz ?
ben 8mb adsl hatlarımdan birinde bu problemi yaşıyordum.
telekoma ölçüm yaptırdım ve hattın fiziksel kalitesinin 8mb için riskli olduğu ortaya çıktı.
8192/1024 olması gerekn hattı şu an 6800/800'e çektik. sorun kalmadı.
acab sizde de buna benzer bi durum olabilir mi ? -
evet vdsl 16 mbit istemiştik hatlar kaldırmadı sonra 8 düşürdük demekki 8 de kaldırmıyor.nedir bu telekomdan çektiğimiz. dünya kadar reklam ver şu hız bu hız diye sonra alt yapı kaldırmasın:) sayın tuzsuzdeli cevaplar için çok teşekkür ederim.ben şimdiden telekomla boğuşmaya başlayayım 1-2 aya kadar anca düzelir.
Saygılar