Squid Access.Log Zaman Problemi
-
Arkdaşlar Merhabalar Herkese,Squid Access.Log dosyasında Tarih Ve Zamanı Göremiyorum ? Ne Yapmam Gerekiyor ? Şimdiden Teşekkürler.
-
Arkdaşlar Merhabalar Herkese,Squid Access.Log dosyasında Tarih Ve Zamanı Göremiyorum ? Ne Yapmam Gerekiyor ? Şimdiden Teşekkürler.
aynı konudan benimde sıkıntım vardı.Yakın zamanda açtığım konuda bir çözüm bulamadım. https://www.serdarbayram.net/pfsense-ile-5651-yasasina-uygun-log-imzalama.html buradaki tüm parametleri yaptım ama sadece ip log imzalayıvı ile imzalamadım.
-
Merhaba,
Bende 5651 için loglama yapmak istiyorum, makaledeki eklentileri kurdum, sorunsuz çalıştırdım, sistem logu FTP ye yüklüyor ve windows makinede IP log imzalamayıda başardım.
Benim sorum şu, gelen dosyada internete çıkış yapan cihazların IP, mac ve giriş çıkış saatleri yazıyor, ancak hangi saat hangi sitelere girmiş yazmıyor, ssh tan Squid Access.Log dosyasına baktım, burada da hangi makinanın hangi sitelere eriştiği yazıyor ama hangi saatlerde girdiği yazmıyor. Çözebilen oldu mu?
-
googlede unix timestamp diye aratırsan satır başındaki 123131249 gibi bir sayının zamanı gösterdiğini anlarsınız hocam