Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Ghost TC Doğrulama

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    5 Posts 3 Posters 1.3k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      RevesNatav
      last edited by

Merhaba arkadaşlar forumdaki paylaşımlardan faydalanarak 2.3.4 Pfsense kurulumunu eksiksiz gerçekleştirdim sistem gerçekten çok stabil bir şekilde çalışıyor bu yüzden öncelikle emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim aksi halde böyle güzel bir sistemi ücretsiz kurmamız pek mümkün olmazdı. Öte yandan ghost modülünde TC kimlik doğrulaması gerçekleştirebilen varmı ? Tek aşamadığım nokta bu oldu Bilgileriniz doğrulanamadı, Lütfen tekrar deneyiniz. hatası alıyorum

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        teknokolik
        last edited by

nasıl bir hata aldıgınızı soylerseniz yardımcı olmaya çalışalım ama bu şekilde hiç bir bilgi olmadan nasıl cozum üretelim :=)

• R
          RevesNatav
          last edited by

Valla hocam okadar çok uğraştım ki ensonunda TC doğrulamayı aradan çıkarttım yinede teşekkürederim.

• A
            aslanakyol
            last edited by

TC Doğrulama çalışıyor. Ben kullanıyorum 2 farklı lokasyonda.

@RevesNatav:

Öte yandan ghost modülünde TC kimlik doğrulaması gerçekleştirebilen varmı ? Tek aşamadığım nokta bu oldu Bilgileriniz doğrulanamadı, Lütfen tekrar deneyiniz. hatası alıyorum

• R
              RevesNatav
              last edited by

Ben çalıştırmayı başaramayınca vazgeçtim sadece kullanıcı hesabı ve bilet olarak ayarladım geri dönüş için teşekkürler

• First post
                Last post
              Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.