Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Fiber Huawei Modem NAT Sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 3 Posters 1.1k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      landforces
      last edited by

Merhaba arkdaşlar Pfsense 2.3.4 kurulumunu yaptım Ortamda Superonline Fiber Modem var Huawei HG253s  Pfsense i NAT modunda çalıştırıyorum çünkü Modemde Bridge modu yok. önce DMZ aktif ettim PFsense'in WAN bacağına (192.168.1.100) açtım olmadı.
      Modemden ve Pfsense'den Port yönledirme yaptım yine olmadı napacağımı bilmedim bi yardımcı olursanız sevirim.

https://forum.pfsense.org/index.php?topic=57533.0 Şu linkde anlatınlarıda denedim olmuyor.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        cumhuraltan
        last edited by

Selamlar ;

Musteri hizmetlerine arıza  kaydı  actırıyorsunuz ve  ISP den  modeme  bağlanıp  D  portunu Bridge  mod olarak  calısıtırıyorlar  defalarca  yaprığım bir işlem  lakin, çağrı merkezindeki müşteri  hizmetleri  yetkilisine  meramınızı anlatabilmeniz  bazen ciddi  derece de  sıkıntılı olabiliyor.

• I
          ioz
          last edited by

Superonline üzerinden Bridge mode kullanılamıyor artık.

DMZ yada port açmanız gerekli ancak

IPnizin sanal ip olmadığından emin olun
          modemdeki ip ile ip-adresim.net deki ip eşleşmiyorsa sanal ipniz vardır.

sabit ipye geçebilirsiniz veya gerçek dinamik ip talep edebilirsiniz. (derdinizi anlatabildiğiniz sürece mümkün)

• L
            landforces
            last edited by

Merhaba , DMZ çalışmadı ama Modemden Pfsense e doğru natlar çalışmaya başladı şuan bi sorun yok

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.