Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

KOSKACA PFSENSE FORUMUNDA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    6 Posts 4 Posters 918 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      genccluber
      last edited by

2 GÜNDÜR SORUNUM ÇÖZÜLÜR BİRİSİ YARDIMCI OLUR DİYE BEKLİYORUM AMA YOK NEDEN KİMSE YARDIMCI OLMUYOR ARKADAŞLAR

BU BİLGİLER ÇOKMU ÖZEL NEDİR ALTARAFI KURULUM İÇİN YARDIM İSTEDİK HATA VERİYOR KURULUM YAPARKEN USB DEN KURULUM YAPIYORUM FARKLI SÜRÜMLER FARKLI HDD CD DENEDİM AMA YİNEDE AYNI HATAYI VERİYOR SÜREKLİ ROOT MOUNT ERROR LİST VALİD BOOT DİSK DEVİCES HATASI SÜREKLİ ALLAH AŞKINA KİMSE KARŞILAŞMADIMI BU SORUNLA

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        teknokolik
        last edited by

forumda demekki kimse karşılaşmamız bu hataylı sebebleri

1-) cunku kımse usb belleğe güvenerek firewall çalıştırmaz
        2-) cunku forumdakı çoğunluk 4-5 etherneti onboard olan cıhazlarla çalışır
        3-) forumda herkesin bir işi var en fazla foruma 10dk zaman ayırır.
        4-) forumda aktif kullanıcı sayısı az ingilizce kaynaklara bakabilirsin.
        5-) google gibi bir kaynak varken veren hatayı yazsan 50tane cevap bulursun.

• G
          genccluber
          last edited by

@teknokolik:

forumda demekki kimse karşılaşmamız bu hataylı sebebleri

1-) cunku kımse usb belleğe güvenerek firewall çalıştırmaz
          2-) cunku forumdakı çoğunluk 4-5 etherneti onboard olan cıhazlarla çalışır
          3-) forumda herkesin bir işi var en fazla foruma 10dk zaman ayırır.
          4-) forumda aktif kullanıcı sayısı az ingilizce kaynaklara bakabilirsin.
          5-) google gibi bir kaynak varken veren hatayı yazsan 50tane cevap bulursun.

bakmadığımı nerden biliyorsun ? sırf post kasmak için yorum yapma !!!!

• T
            teknokolik
            last edited by

bu uslupla burada kımse sana yardımcı olmaz prof destek al yada başka cozumlere yonel. yada uslubunu duzelt gel

• P
              plusbil
              last edited by

@SGTR:

Selam tekrar,

Büyük bir ihtimalle live iso dosyasını usb ye aktarmış olmalısınız. (Yanıt evetse Hata bundan kaynaklanır. Memstick olanı indirip dener misiniz.)

SGTR

Böyle bir hata ve çözüm ihtimaline;

@genccluber:

Kurulum yaptığım sürüm 2.1.5 ve memstick Live falan değil yani

Bu şekilde bir cevap veriliyorsa -ki burada verdiklerinizi görmüyorum bile-;

Boşverin siz, şemsiye satın. Sonra birgün yanlışlıkla yüklemeyi becerirseniz, hasta olursunuz. Şemsiye satmak iyidir, yağmurdan korur insanı.

• tuzsuzdeliT
                tuzsuzdeli
                last edited by

tartışmanın konu ile alakasız bir yere gitmesi sebebi ile konu kilitlendi.
                konu sahibine, forumun kuralları ve üslubu özel mesaj ile hatırlatıldı.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• First post
                  Last post
                Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.