Running v2.4.3 captive Portal



  • Hi I’ve got the pfsense working by and how I am trying to get the portal working when it is enable nothing happens no log in page and all devices on he network stop and not able to go to any urls

    Is there a fix for this as yet?



  • Hi,

    Read this https://www.netgate.com/docs/pfsense/captiveportal/captive-portal-troubleshooting.html

    @kramtw said in Running v2.4.3 captive Portal:

    all devices on he network stop and not able to go to any urls

    That is what you want : all devices have to authenticity first against the portal page.
    Devices the are not operated by a human with a browser on that device, like NAS, Apple TV's, AP's, etc should have their IP listed on the corresponding tab.
    Typically, a captive portal should be run from its own dedicated interface with an AP behind it.

    @kramtw said in Running v2.4.3 captive Portal:

    Is there a fix for this as yet?

    No fix for what is not broken.
    You have to set it up correctly.



  • @gertjan hi
    thanks for you help got it working. now with the cp working i am not able to get qbittorrent or any torrent client to work nor whatsapp voice to work, ive got the nat and firewall disable and when i disable the cp all the above work fine and this is true for both the cp by it self or with freeradius enable. winamp and yes i am still using winamp wen nat is enable that will stop streaming.

    can you help
    thanks


 

© Copyright 2002 - 2018 Rubicon Communications, LLC | Privacy Policy