July 22, 2019 Any UPDATE Pre-Auth Captive Portal



  • Dear Netgate,

    I followed every steps documents and even the videos youtube Jim Pingle Pfsense Hangout i could not make it work.....i used also this block of php code its fine when you use it but problem i could not see can or go back to my captive portal blank page all it appears. Please correct me if I'm wrong. On the custom CP html you should place these

    <?php
    $request_uri = urldecode(str_replace("/index.php?redirurl=", "", $_SERVER["REQUEST_URI"]));
    $portal_redirurl = urldecode("$PORTAL_REDIRURL$");
    if(!stristr(urldecode("$PORTAL_REDIRURL$"), $request_uri)) {
    Header("Location: $PORTAL_REDIRURL$");
    exit;
    }
    ?>

    on my landing page html somwhere down the line we should place a url to return to the captive portal page right??? i should place a href="x.x.x.x:8002/index.php?zone=(yourzonename)"

    Welll sad to say nothing happens BLANK PAGE APPEAR the heck if you have any idea or any solution or please Netgate do something about please....im kinda i need to finish this realy really need it please HELP i nEED HELP NETGATE or someone thank you that's all for now....


  • Rebel Alliance


  • Rebel Alliance

    @milivhann said in July 22, 2019 Any UPDATE Pre-Auth Captive Portal:

    Dear Netgate,

    on my landing page html somwhere down the line we should place a url to return to the captive portal page right??? i should place a href="x.x.x.x:8002/index.php?zone=(yourzonename)"

    yes, correct

    Welll sad to say nothing happens BLANK PAGE APPEAR

    what do the logs say on pfsense?
    a blank page usually appears when you redirected an user to a wrong zone (IE, the zone=.... part of the redirect URL is incorrect )



  • @free4 well how did you do it correctly?? what's the secret behind???? please tell me please.....i will screenshot the page so you can see whats happening somehow okay


Log in to reply