Pfsense twitter sorunu
-
pfsense 2.4.4 p3 versiyonu kullanıyorum. hiç bir sitede bağlantı problemi yokken twitter de sayfa yüklenemiyor hatası alıyorum.tüm kurulu paketleri kaldırmama rağmen sorunu çözemedim
-
https://www.youtube.com/watch?v=9wwigQUuE_4
Şu videoya bakın. Bende başka dnslerde sorun yaşıyordum videonun aksine dnsleri 195.175.39.49
195.175.39.50 yapınca düzeldi. -
@turker teşekkür ederim. video izledim ama yinede sorun yaşadım .squid ayarlarında SSL Man In the Middle Filtering /HTTPS/SSL Interception devre dışı bırakınca düzeldi gibi oluyor ancak browser cash temizleyince yine sorun başka hiç bir sitede sorun yaşamıyorum twitter hariç.
-
konu benimde takibimde maalesef bir türlü çözüm bulamadım. videodaki çözümü de denedim maalesef olmuyor. yandex dns yada başka bir dns yazıyorum twitter düzeliyor bu sefer google açılmıyor. yani bir yer olurken başka bir yer bozuluyor. bu işi kökten çözen bir ayar yok mudur.
-
bendeki sorunu dns resolver devre dışı bırakıp dns forwader yaptım sorunum çözüldü...
-
@abg said in Pfsense twitter sorunu:
bendeki sorunu dns resolver devre dışı bırakıp dns forwader yaptım sorunum çözüldü...
bende aynı işlemi denemiştim olmamıştı daha sonra aklıma dns forwarder ile beraber modemi köprü modundan çıkarıp pfsense pppoe değil wan olarak ayarlamak geldi onu deniyorum son 2 gündür ve zannedersem sorun düzeldi. 2 gündür şu site açılmıyor bu site dns hatası yazıyor diye dönen olmadı.