Captive Portal Android Giriş Sayfası açılmama sorunu
-
Merhabalar. Letsencrypt SSL ile birlikte captive portal kurdum. PC ve IOS' ta herşey sorunsuz çalışıyor. Wi-Fi ye bağlan dediğimiz anda direk login sayfası açılıyor. Ancak android telefonlarda bomboş beyaz ekran çıkıyor. DHCP ve DNS Resolver üzerinden tüm DNS ayarları yapılı. Araştırdım fakat herhangi bir sonuç elde edemedim.
-
Sorunun sebebini buldum. Sağolsun kimse en ufak fikrini bile yazmamış. Ben de çözümü paylaşmıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlara özelden yardımcı olabilirim.
-
Konuya bakanlardan biri olduğum için cevap yazayım...
Burası farkettiyseniz eğer forum, servis merkezi değil. Bu bağlamda kullanıcılar, biliyorlarsa yardımcı olurlar. Çözümü bilmemek dolayısıyla cevap yazmamak yanlış birşey değil. "Çok üzüldüm", "Elimden keşke birşey gelseydi" türünde fikir değilde, duyguları paylaşmak ise çözüm değil.
"Bilmediğini bilmek en iyisidir. Bilmeyip de bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır." Ve neyse ki burada halen, bilmediğini bilen insanlar var.
Bilgi büyük adamı alçakgönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir. "Brigitte"
-
@kumpasagv selamlar bende yaşıyorum aynı sorunu