Pfsense yardım ?? belirlediğim ip lerin logları tutulmasın mümkünmüdür acaba!!!
-
Selam arkadaşlar kolay gelsin iş yerimde pf kullanıyorum gayetde memnunum ama bi sorunum war çözemediğim bazı ip adreslerin loglarının tutulmamasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
heralde kimse bilmiyo >:( hiç kimse yaşamıyomu işyerinde patronların logları tutulmasın die ??? bi arkadaşımızda bi konu başlığında yer almış ama anlamadım fazla açıklamamış yada ben anlıyamadım
bilen bir arkadaşımız ustadımız warsa yardımcı olursa sevinirim -
iyi de
hiç bir detay yazmamışsınız nasıl yardımcı olalım.
yapı nasıl ?
log derken; squid mi var squidguard mı var, ya da her ikisi de yok direk firewall loglarını mı tutuyosunuz ?
detaylı anlatın da yardımcı olalım. -
her ikiside war arkadaşım trafik raporlamayıda msn izlemeyide yapıyorum !
Sıkıntım ikisininde log tutmasında değil sadece istediğim ip lerin loglarının tutulmaması ?
proxy rport a seting sekmesinde skip url bölümüne belirlediğim ip leri yazıyorum
msn raporlamada o ip adresini logunu gruop chat olarak tutuyor
trafik rapolamada ise hiçbi cacık olmuyor anlıyacağın
:-\ bilmem yinemi anlatamadım ??* -
diğer taleplerinizle ilgili kesin birşey söyleyemeyeceğim ama,
proxy raporlarında görmek istemiyorsanız, o ip'leri hiç proxy'e yönlendirmeyin. -
eywallah kardeşim denicem ve tekrar çıkan sonucu yazarım inşallah olur!
-
sorununuz cozuldumu?
-
proxy raporlarında görmek istemiyorsanız, o ip'leri hiç proxy'e yönlendirmeyin.transparan proxy için nasıl yapabiliriz bu işlemi
-
proxy raporlarında görmek istemiyorsanız, o ip'leri hiç proxy'e yönlendirmeyin.transparan proxy için nasıl yapabiliriz bu işlemi
ne yazık ki ben transparan mod hiç kullanmadığım için, bu konuda yardımcı olamayacağım.