Adsl + pfsense
-
Salut.
Problema e cam ciudata:
Am nevoie de un box care sa aiba conector RJ11 (sau poate exista vreun adaptor de la RJ45 la RJ11) si care sa routeze un romtelecom.
As vrea sa pun pe el pfsense si o interfata wifi.
Stie cineva daca se poate gasi un asemenea hardware?
Multumesc anticipat. -
sau exista posibiliiatea ca pe interfata usb, pfsense sa poata sa controleze speedtouch-ul 330 ???
-
Salut! Eu folosesc cu succes un speedtouch 330 pe un pc cu ipcop, dar arunca o privire si la openwrt, platforma x86, o am in teste dar din pacate nu dispoun de un 330 sa testez daca si functioneaza. Incearca sa intrebi la sectiunea english sau o cautare pe google.
-
Salut,
Ms pt raspuns.Am avut dd-wrt si sunt in continuare multumit de el.
Dar am o platforma cu amd geode si as vrea s-a pun pe ea pfsense.
Sper sa gasesc o rezolvare. -
slabe sanse cu acest modem pentru ca pfsense este bazat numai pe interfete ethernet…..singura posibilitate este sa ceri modem cu interfata ethernet pe care sa-l pui in mod bridge
-
Salut…
Iti inteleg problema insa vreau sa-ti spun ca te cam complici cu fel de fel de adaptoare...cel mai bine da zvon p net ca vrei sa cumperi un speedtouch 516 cu 4 eth-uri ( rj45 ) si atunci o sa poti sa-ti faci treaba in regula ...
Pfsense e un sistem bunicel insa are foarte multe chestii "scoase" .... in fine..ideea e ca e mult mai bine cu un 516 mai ales daca pe cablul telefonic nu ai un semnal foarte bun.....am observat ca 516 are castigul mai bun pe adsl2+ ...
Numai bine ... sper sa-ti rezolvi problema...
ah btw ...516 gasesti pe net cu 50-60 de ron .... ca de...cei care au renuntat nu au ce sa faca cu el ... -
salut.
S-a rezolvat :)
am scapat de speedtouch si Romtelecom.am trecut pe RDS si acum nu am de ce sa-mi fac probleme.
merci de raspunsuri.