/boot/defaults/loader.conf sorunu USB KURULUM
-
flash bellekten kurulum yapmaya calıstıgımda bootstrap loader ekranında yani ilk ekranda
/boot/defaults/loader.conf
/teyken ekran oylece kalıyor biraz daha bekleyim dedim ama ekranda bana bakıyor :)
-
usbden m0n0wall kurdum hiç sorun yasamadım ama ondada load balance olayı yok pfsense bu işlerde biraz sorunlu onu anladım
-
Aynı sorun benimde başıma geldi..
intel mainboard üzerine kuruyordum.. intelin normal desktop mainboard lar için olan matrix raid ini kullanmak istedim, tezgahı hazırladım raid1 yaptım kuruluma başladım ama dediğiniz yerde takıldım, defalarca denedim olmadı. Hatta alpha aşamasındaki Pfsense versiyon 2 yi bile denedim gene olmadı.. Destekliyordur muhıtemelen diye konduramadığımdan defalarca denedim olmadı. En sonunda aklıma geldi hardware compability listesine baktığım, çok garip ama intel matrix storage raid kartlarını yada o özellikli mainboard'larını sanırım desteklemiyor çünkü listede göremedim..
Sizin konuyla alakası ise sanırım desteklemediği birimler üzerinde kurulumu gerçekleştiriyor ama boot loader'i oluşturamadığından kalıyor.Matrix Raid üzerine kurmuş arkadaşlar varsa durumu yada nedenini paylaşırlarsa sevinirim..
-
ide harddiskim bozuldu 2 el bi hd aldım elime ulaşınca onlada denicem forumun turkce bolumune kesinlikle mod lazım bu şekilde millet yazmaktan aciz biraz yol katedelim inadına makale yazıcam