Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

SquidGuard da Expressions (Kimse Bilmiyormu ?)

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    8 Posts 5 Posters 4.8k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tacim
      last edited by

Herkese merhaba, arkadaşlar SquidGuard da Expressions bölümünde nasıl birşey yapmalıyımki sadece  "Deniz Akkaya"  yasaklansın.  Expressions bölümüne deniz akkaya|vs…  yazdığımda hem deniz kelimesi ile hemde akkaya kelimesi ile başlayan herşeyi yasaklıyor.
      Yukarıdaki deniz akkaya örnek verilmiştir :)

Kayaları delen damlaların büyüklüğü değil sürekliliğidir…

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • tuzsuzdeliT
        tuzsuzdeli
        last edited by

şu şekilde tırnak içinde yazmayı denediniz mi ?
        "deniz akkaya"

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• T
          tacim
          last edited by

evet arkadaşım denedim ama olmadı

• B
            bahattin
            last edited by

@TACIM:

Herkese merhaba, arkadaşlar SquidGuard da Expressions bölümünde nasıl birşey yapmalıyımki sadece  "Deniz Akkaya"  yasaklansın.   Expressions bölümüne deniz akkaya|vs…  yazdığımda hem deniz kelimesi ile hemde akkaya kelimesi ile başlayan herşeyi yasaklıyor.

Merhaba.
            Bu soruyu bana da sormuştunuz. Sitenin bilgileri bir ara gittiği için sizin sorunuza cevap veremedim. Siz sorduktan sonra araştırdım.

Sizin yazdığınız Deniz Akkaya Adres çubuğunda varsa engeller. Dolayısıyla Deniz veya Akkaya kelimelerinden herhangi birini adres çubuğunda gördüğü anda engelliyor.

Zaten pfsense içindeki dosyaları biraz karıştırıp bakarsanız siz Deniz Akkaya ayrı yazsanızda "Deniz Akkaya" gibi tırnak içine alsanız da o kendiliğinden | işareti ile farklı kelime gibi algılıyor.

Yapmak istediğiniz sayfa içinde bu kelime geçiyorsa engellesin diyorsanız, bulunca cevabını yazarım.  ;D

www.hwturk.com
            Teknocik Yazılarla Dolu Site

• T
              tacim
              last edited by

@bahattin:

@TACIM:

Herkese merhaba, arkadaşlar SquidGuard da Expressions bölümünde nasıl birşey yapmalıyımki sadece  "Deniz Akkaya"  yasaklansın.   Expressions bölümüne deniz akkaya|vs…  yazdığımda hem deniz kelimesi ile hemde akkaya kelimesi ile başlayan herşeyi yasaklıyor.

Merhaba.
              Bu soruyu bana da sormuştunuz. Sitenin bilgileri bir ara gittiği için sizin sorunuza cevap veremedim. Siz sorduktan sonra araştırdım.

Sizin yazdığınız Deniz Akkaya Adres çubuğunda varsa engeller. Dolayısıyla Deniz veya Akkaya kelimelerinden herhangi birini adres çubuğunda gördüğü anda engelliyor.

Zaten pfsense içindeki dosyaları biraz karıştırıp bakarsanız siz Deniz Akkaya ayrı yazsanızda "Deniz Akkaya" gibi tırnak içine alsanız da o kendiliğinden | işareti ile farklı kelime gibi algılıyor.

Yapmak istediğiniz sayfa içinde bu kelime geçiyorsa engellesin diyorsanız, bulunca cevabını yazarım.  ;D

Evet arkadaşım yapmak istediğim  sayfa içinde bu kelime geçiyorsa engellesin , ilginiz için teşekkür ediyorum

• O
                ozanus
                last edited by

SquidGuard, Squid'e ek URL Filtreleme yazılımıdır.  İçerik filtreleme yapamaz !
                Bu işlemler için squid ile birlikte çalışan ve yukarıdaki isteğinizi karşılayacak "dansguardian" yazılımını incelemenizi öneririm.

• T
                  tacim
                  last edited by

Teşekkürler

• U
                    uborucu
                    last edited by

squid ve quid carda içerik filitreleme yazıyorum fakat kımse nete cıkamıyor ne balklıste nede whiteliste izin veriyor bunla ılgı yardım edermısnız

• First post
                      Last post
                    Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.