Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense'ye bağlanamıyorum

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    2 Posts 2 Posters 2.5k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      melihymn
      last edited by

Arkadaşlar pfs 1.2.3 kuruyorum lan ve wan iplerini web browserdan atıyorum yani ilk wizard işlemi bitiyor. 120 saniye sonra bağlanıcak diyor ama daha sonra lan ip'mi browsera yazdığımda sayfa görüntülenemiyor diyor.İşin içinden çıkamadım neden olabilir.Tşkler

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        Ntldr_missing
        last edited by

merhaba

Pfsense kurulumu sorunsuz kuruluyormu? çünkü kurulurken bazı hatalar verir bu hatalara rağmen kurulum devam eder fakat ilerde sorun çıkartır 
        senin bu arayüze erişememe gibi bunun bir çok nedeni olabilir aklıma gelen ethernet kartlarının uyumluluğu ve lan bacağına verdiği 
        ip adresini networkte başka bir cihazda olmasın çalışma mantığı aşağıdaki gibidir

**lan bacağı> le0:10.0.0.4 ise  wan bacağına bridge  edeceksin
        wan bacağı> le1: 192.168.1.2 ise gateway adresi olarak  modemin ipsini vereceksin** 
        burdaki le0 ve le1 isimlerini pfsense kurulurken ethernet kartının markasına göre   veriyor genelde Realtek ethernet kartlarında le0 şeklinde verir
        kafanı karıştırmasın diye belirttim ;)
        Bu arada bende Pfsense v1.2.3 Release kullanıyorum gayet stabil çalışıyor hiç bir sorun yok

kolay gelsin

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.