İnternetten Kopma Sorunu
-
peki makinedeki loglamaların hepsini kapatma şansımız varmı kardeş ? sonuçta benim işime log lazım değil adam msn e girmesin adulta girmesin yeter.
-
Sorunu çözdüm gibi,
Şu Şekilde:aynı marka ve modelde 2 tane ethernet taktım ve sıfırdan bi kurulum yaptım şu anlık test ediyorum herhangi bir kopma söz konusu değil. gelişmeleri buradan yazarım aynı sorunları yaşayan arkadaşlar uygulayabilirler
-
Arkadaşlar
pfsense makinesinde mutlaka yüksek kalitede ethernet kartlar kullanın.
10 dolarlık realtekler yerine tanesi 100$lık intel kartlar kullanmaktan çekinmeyin.
Bu tip problemlerle uğraşacağınız vakit, ve alacağınız performansı düşününce her halükarda karda olacaksınız. -
Arkadaşlar
pfsense makinesinde mutlaka yüksek kalitede ethernet kartlar kullanın.
10 dolarlık realtekler yerine tanesi 100$lık intel kartlar kullanmaktan çekinmeyin.
Bu tip problemlerle uğraşacağınız vakit, ve alacağınız performansı düşününce her halükarda karda olacaksınız.Aynen tuzsuz kardeş sana katılıyorum profesyonel her yönüyle stabil çalışan etnernet kartları şart. zamanında çok çektim ethernet kartları uyumsuzluğundan gerçi şuan kullandığım konfigürasyonda kartlardan biri asus diğerini bende unuttum :) ama sorun yok abi çalışıyor şuan saolsun arkadaşlar burdan da yardımcı oluyorlar gerekli performans ayarlarlamalarını yapınca hissediyorsun evet tuzsuz kardeş bu konuda seni tebrik eder çalışma hayatında başarılar dilerim.
Saygılar
Güvenli Günler… -
Rica ederim ne demek.
Üstelik benim işimin bilgi işlemle bi alakası yok,
Konuya daha vakıf arkadaşlarda daha kimbilir ne bilgiler vardır :) -
mrb arkadaşlar butur sorunlar için konsoldan "dmesg" komutunu kullanıp anlık hata ve sorunları görme ihtimaliniz var kullanılmasında fayda olabilir.
-
evet kopma filan yok sorun etherntlerdenmiş
-
evet kopma filan yok sorun etherntlerdenmiş
şu an ne kullanıyorsunuz ethernet kartı olarak. yani stabil çalışmasını sağlamak için hangi ethernet kartını kullandınız.
-
3com ethernet bağladım 2 tane sorun yok hala
modemlerimizde 3com kafam karıştı pardon arkadaşlar :) -