Anormal İnternet Kullanımı
-
Resimde görüldüğü gibi WAN arayüzünde internet aktivitesi görülürken LAN kısmında daha az aktivite görülüyor. Bir sorun mu var acaba fikri olan var mı?
-
squid mi var makinede ?
eğer öyle ise
bazen bunu yapıyor. bir kullanıcının başlattığı bir download'u, kullanıcı iptal etse bile download etmeye devam ediyor.reset state yapabilirsiniz.
-
squid mi var makinede ?
eğer öyle ise
bazen bunu yapıyor. bir kullanıcının başlattığı bir download'u, kullanıcı iptal etse bile download etmeye devam ediyor.reset state yapabilirsiniz.
Büyük ihtimalle dediğin gibidir, teşekkürler ben bir kontrol edeyim…
-
merhaba,
bende yaşadım aynı sorunu sabah mesai başlar başlamaz WAN arayüz tavan yapıyordu ve bu durum canımı çok sıkıyor idi mesai bitiminden sonra kullanıcılar tabi bilgisayarlarını kapıyorlardı anında LAN ve WAN Normale dönüyordu bir akşam tek tek makineleri gezdim baktım 5nci denememde bulmuştum bizim satış müdürünün kullandığı pcnin ethernet kartı sorunluydu onu değiştirdim sorunlu olan kartı başka bir işletmede denedik aynı durumla karşılaştık enteresan ama kart sorunsuz çalışıyor sadece Traf. Grap. kısmındaki WAN bölümü tavan yapıyor ağdaki yüke göre grafiği çizmiyor neyse Realtek8129C Eth. kartı