PAKET ÖNERİSİ
-
Merhaba,
konsoldan
pkg_Add -r trafshow
rehash
yazıp yükeyin
sonra trafshow yazarak uygulamayı çalıştırın iç ve dış bacakaları monitoring ediyorsunuz. Buna benzer iftop uygulaması mevcut iftop ta anlık networke en çok kimin yüklediğini görüyorsunuz bu uygulamayıda aynı şekilde yükleyip günlük trafiği monitör edebilirsiniz.kolay gelsin
-
iftop kullanıyorum bu birazdaha çok vnstat paketini anımsattı bana bilgi için tşkler
-
iftop kullanıyorum bu birazdaha çok vnstat paketini anımsattı bana bilgi için tşkler
Rica ederim efabilisim.
-
ben de iftop'a alışmışım
ama bu da güzel -
-Teşekkürler kullanışlı ve güzelmiş..
-Trafik çoğaldıkça bişey aklıma geldi, acaba diyorum daha yüksek (windows da çözünürlük diye öyle söylenir ya hani) karakter ekranı ile izleyebilsek ne güzel olurdu diye.
-Ben genelde Putty kullanıyorum, onda göremedim böyle birşey..
-Acaba denedinizmi, ne önerebilirsiniz böyle birşey için? -
-Ah gordum Putty'de de varmış.. 120x48 yaptımmm ne de guzel oldu :)
-
-Trafik çoğaldıkça bişey aklıma geldi, acaba diyorum daha yüksek (windows da çözünürlük diye öyle söylenir ya hani) karakter ekranı ile izleyebilsek ne güzel olurdu diye.
-Acaba denedinizmi, ne önerebilirsiniz böyle birşey için?Konsol için de, ilk kurulumda font soruyor. Ben denemedim ama sorduğuna göre orda daha çok satır görüntüleyebilecek ufak fıntlarda vardır diye düşünüyorum.
-
-Acaba denedinizmi, ne önerebilirsiniz böyle birşey için?-Rica ederim,
-Evet kullanışlı 10 gündür kullanıyorum
-Yüksek çöz. denemedim
-Default ayarlarda kullanıyorum.