Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Squid_2.7.9_4 Kurulmuyor

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 2 Posters 2.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      Ntldr_missing
      last edited by

Merhaba arkadaşlar
      bugün evde squid üzerinde video caching yapmaya çalıştım http://cachevideos.com/install-videocache-pfsense linkindeki adımları tektek uyguladım ilk seferinde düzgün bir şekilde çalıştı amma makineyi reboot ettim squid birtürlü start olmadı squid ile ilgili kurduğum paketlerin hepsini kaldırdım squidi baştan kurmaya çalıştım kurulum ekranında hata veriyor makineyi formatladım sıfırdan kurulum yaptım bütün ayarlarımı yaptım paket yukleme ekranında abort ediyor yarım kalıyor tamamlamıyor diğer bütün paketleri kuruyor bir tek Squidde takılıyor hata ile ilgili ekran görüntüsü

yapı
      PC===>pfsense===>modem===>int.
      şeklindedir
      kaş yapalım derken göz çıkardık :) bir fikri olan varmıdır loglara baktım hiç bir şey yok bunu durdurduğuna :S teşekkürler

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        Ntldr_missing
        last edited by

sorun kendiliğinden düzeldi şuan itibari ile squid kuruldu ve start aldı.

• tuzsuzdeliT
          tuzsuzdeli
          last edited by

videocache meselesi ne oldu ?
          ben videocache'i çalıştırmak için squidguardı devreden çıkarmak zorunda kalmıştım.
          her ikisini beraber çalıştırmak için, araya bir de webserver kurmak gereken bir konfigürasyon yapmak gerekiyordu, uğraşmamıştım.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• N
            Ntldr_missing
            last edited by

@tuzsuzdeli:

videocache meselesi ne oldu ?
            ben videocache'i çalıştırmak için squidguardı devreden çıkarmak zorunda kalmıştım.
            her ikisini beraber çalıştırmak için, araya bir de webserver kurmak gereken bir konfigürasyon yapmak gerekiyordu, uğraşmamıştım.

Selam,

bende squidguard yüklü değildi, Video Caching ile ilgili çalışmalarım sürüyor stabil bir şekilde çalıştığında buraya konu açacağım.

iyi günler.

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.