Captive Portal / Access Point Sorunu ?
-
-Bir süre sonra güç koruma modunamı geçiyor nedir ne garip bir durum.. Yada menülerinde şöyle bir ayarmı var 1 ip den gelen kullanıcıyı şu kadar süre nette tut yada erişebilir kıl gibi olmaması gerekejn garip ayarlarmı var :)
-Ne kadar gerçekleştirebilirsiniz bilmiyorum ama şöyle bir önerim olabilirmi size..
Elinizdeki modeller sanırım "g" wireless cihazları destekliyorlar, günümüzde oldukça ucuz ve etkili markalar var (forumda bahsi geçmişti) bunların 3 antenli "n" olanlarının fiyatı 45-50$ civarı fiyata satılıyorlar bir tane edinip denemenizi önersem umarım sizi zorlamam..
-Tabi elinizdekilerle de kurabiliyor olmanız lazım ama bizim eksik kaldığımız nokta kullanmadığımız bir marka olmasından dolayı şurasını şöyle ayarlayın deme şansımız kalmıyor.. Biraz daha aşina olduğumuz markalardan bir ürünle çok daha rahat soru sorma ve cevaplayabilme şansımızın olacağını düşünüyorum.. -
Merhabalar, hocam cihazlar en güncel versiyonda şu anda.
-Cem hocam zamanını ayırdığın için gerçekten teşekkür ederim.
Şimdilik askıya alıyorum bu işi eğer başka bir access point alma durumumuz olursa deneriz.Resmi bir kurum bu işler biraz yavaş ilerliyor malesef :) Saygılar İyi çalışmalar..