Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

AKBS jandarma

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    12 Posts 6 Posters 6.4k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      Apostles
      last edited by

Slmlar arkadaşlar.

Bu jandarma kimlik bildirim sistemi beni iyiden iyiye kızdırmaya başladı. 3 Gündür bunlan uğraşıyorum ve olmadı. Proxy den geçiş sağlayamadım. Bilgisayarı direl modeme bağlayınca sorun yok ama pfsense de servis adresi bulunamadı diye mesaj veriyor. Konu ile ilgili ben gibi sıkıntı yaşayan, sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

http://uyg.jandarma.tsk.tr/KBS_Tesis/webservis/kbsup.asmx servis adresine ulaşılamadı diyor.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        efabilism
        last edited by

domaine ait ipyi proxy de bypass kısmına girmeyi denedinizmi?

• Q
          Qbilay
          last edited by

Merhaba.

Proxy Server _ General Settings bolumunde bulunan "Bypass proxy for these destination IPs" kismina "jandarma.tsk.tr" ilave ederek bu sayfa icin proxy es gecmis olursun birde bu sekilde dener misin?

• A
            Apostles
            last edited by

Yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler. Sorunu yardımlarınızla çözdüm. ;D ;D ;D

• H
              huseyinka
              last edited by

Merhaba ben jandarma.tsk.tr adresi Bypass proxy for these destination IPs kısmına girdim.fakat sorun çözülmedi.ip bulunamadı gibi bir hata veriyor.Apotles arkadaşım siz nasıl çözdünüz yazarmısınız?

• H
                huseyinka
                last edited by

Bypass proxy for these destination IPs kısmına 'uyg.jandarma.tsk.tr' yazarak sorunu çözdüm.jandarma.tsk.tr yazarak sorun çözülmüyor.sorun yaşayan yada ilerde yaşayacak olan arkadaşlara.

• G
                  gokhak
                  last edited by

Merhaba Arkadaşlar,
                  Bypass proxy for these source ip kısmına uyg.jandarma.tsk.tr adresinin ip adresini yazmamız gerekiyor değilmi?bunu yazmama rağmen yinede bağlantı hatası veriyor. Pfsense 1.2.3 versiyonunu yüklemiştim geçen sene.

• C
                    conexx
                    last edited by

pfsense Den çözemediysen internet explorer proxy ayarlarından özel durumlar alanına "http://uyg.jandarma.tsk.tr" yaz bu şekilde olacaktır

• G
                      gokhak
                      last edited by

Bu şekildede yazdım ama olmadı maalesef

• H
                        huseyinka
                        last edited by

Merhaba Bypass proxy for these source ip kısmına yazmışsınız siz.Ben iki otelde Bypass proxy for these destination IPs kısmına yani bi alta uyg.jandarma.tsk.tr bu şekilde yazıyorum sorun yok.

• G
                          gokhak
                          last edited by

Pfsense 1.2.3 Release versiyonunu kullanıyorum fakat services–-proxy server---general settings altında "Bypass proxy for these source IPs" var , üst satırında "Bypass proxy for Private Address Space (RFC 1918) destination" var(burada check işareti var) alt satırında ise "Enabled logging" var. Destination ip adresi yazacağım bir yer bulamadım?

• G
                            gokhak
                            last edited by

İnternette gördüğüm kadarıyla bazı versiyonlarda destination ip yazılan yerler var, ben proxy serverı ayarlara zarar gelmeden nasıl upgrade edebilirim?

• First post
                              Last post
                            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.