Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense ile airties war-141 ipsec vpn konfigürasyonu

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    5 Posts 3 Posters 3.5k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • tuzsuzdeliT
      tuzsuzdeli
      last edited by

Günlerdir pfsense 2.0 ile, başlıktaki modem arasında bir vpn tünel oluşturamadım.
      Bunu çalıştırabilen bir arkadaş var ise, ekran görüntülerini yollayabilir mi acaba ?

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        seker
        last edited by

Selamlar
        @tuzsuzdeli:

Günlerdir pfsense 2.0 ile, başlıktaki modem arasında bir vpn tünel oluşturamadım.
        Bunu çalıştırabilen bir arkadaş var ise, ekran görüntülerini yollayabilir mi acaba ?

VPN denemedim ama şu sıralar pfSense 2.0 için çok fazla VPN şikayeti söz konusu. Sanırım bunun sebebi hata takip sisteminde açık olan VPN ile iligli kapatılmamış hatalar. pfSense 2.0 sürümü bir süre daha ocakta ağır ateşte kalacak yada kalmalı gibi bir his var içimde. Belkide bir süre daha 1.2.3 sürümünü kullanmaya devam etmemiz gerekiyor. :)

Saygılarımla…

• A
          adarguner
          last edited by

@tuzsuzdeli:

O günle senle beraber çalışma yapmıştık..Bridge modda da çalışmadı mı? Bu arada Sen airties to Pfsense VPN yapıyordun hiç şunu denedin mi; iki Pfsense arasında VPN yapmayı..Bundanda çalışmazsa By default konfigürasyonu ile o zaman gerçekten 2.0 versiyonunda bir problem vardır..Ancak gerçi sen daha iyi bilirsin yolunu.İngilizce forumun VPN kısmına Error Loglarıda paste edip bence bir topic aç..Hem kendine hemde bize bir yardımı olabilir..Gerçi ben hiç uğraşmadım ama iki sanal makina kuracam bu gidişle bu problem için..İKi pfsense arasında denerim senin için…

• tuzsuzdeliT
            tuzsuzdeli
            last edited by

Şimdi bir de karşıya başka bir modem alacağım, Zyxel
            onunla bir deneme yapayım.
            Şu an başka bir yerde, zyxel ile pfsense 2.0 sorunsuz çalışmakta

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• A
              adarguner
              last edited by

@tuzsuzdeli:

Şimdi bir de karşıya başka bir modem alacağım, Zyxel
              onunla bir deneme yapayım.
              Şu an başka bir yerde, zyxel ile pfsense 2.0 sorunsuz çalışmakta

Zyxel ile bir sorun olmuyor dediğin gibi ama Airties başa bela…Sorun olmadan çalışırsa Config bilgisini Paste yaparsan sevinirim..

Kolay gelsin..

• First post
                Last post
              Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.