Captive Portal Aktifken İnternet Yok
-
Captive Portal Aktifken kullanıcı adı ve girişi yapacağım sayfa gelmiyor, sayfa görüntülenemiyor diyor ve internete giremiyoruz.
1.2.3 kurdum paket falan hiçbirşey yüklü değil. yardım lütfen -
merhaba,
pfsense global forumda ve burada birden fazla post'unuzu görüyorum. Farklı post'lar açmak sorununuza çözüm yada ilgilenen arkadaşlar açısından bir öncelik sağlamaz. yanlış anlamanızı istemem, son dönemlerde portal üzerinde sürekli benzeri konular için, post açılması ciddi bir kirliliğe sebep oluyor.sorununuza gelirsek,
1.2.3 versiyonunda, normal şartlarda kendi düzenlediğiniz portal sayfası olmadan, varsayılan olarak pfsense portal ekranı gelir.
gelmeme sebebi olarak,
yanlış ağ'ın seçilmiş olması. / birden fazla ağa sahip lokasyonlarda, sadece portalın aktif olması istenen ağ seçilmeli.
ağ erişimi sağlamak isteyen terminallerde, varsayılan olarak pfsense ip'sinin belirtilmesi gerekmetedir.ayrıca,
- rules/lan ekranı
- cp ekranı
paylaşırsanız, daha fazla yardımcı olabiliriz.
keyifli çalışmalar -
kusura bakmayın ama kafayı yedim mecbur kaldım =(
tek bilgisayarla bağlanıyorum yine olmadı; 2.0 vardı aynı problemi onunla da yaşamıştım şimdi 1.2.3'e döndüm hala aynı problem varkurallar
captive portal
-
**resimler açılmıyor.
resimleri konunun altına additional options kısmından eklersen seviniriz…**
-
resimleri yeniledim umarım gözüküyordur arkadaşlar
-
merhaba,
pfsense global forumda ve burada birden fazla post'unuzu görüyorum. Farklı post'lar açmak sorununuza çözüm yada ilgilenen arkadaşlar açısından bir öncelik sağlamaz. yanlış anlamanızı istemem, son dönemlerde portal üzerinde sürekli benzeri konular için, post açılması ciddi bir kirliliğe sebep oluyor.konu hakkındaki fazlalık topic'ler silindi, yazarı uyarıldı.
-
tekrar merhaba,
interface / wan tabı,
private network altındaki checkbox'ları kaldırarak, cp aktif ederek denediğinizde, mevcut yapılandırmanız ile portal ekranına erişim sağlamanız gerekir.
dns adresilerinizin otomatik aldındığına yada pfsense ip adresini gösterdiğine emin olunuz.
keyifli çalışmalar