SOAP Hatası
-
PFsense2 de soap çalışmıyor pear yüklemeye çalışıncada php son php versionunu yüklemeye çalışıyor ve pfsense uyumlu bir paket olmadığından hata veriyor daha önce başına gelmiş arkadaşlar varmı varsa çözüm bulabildinizmi?
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /usr/local/captiveportal/captiveportal-tconay.php on line 23
-
Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer isterseniz
freeradius + mysql + captiveportal + tcno doğrulama kayıt nasıl yapıldığını yazan bir yaz yazabilirim
-
seviniriz.
-
freeradius + mysql + captiveportal + tcno doğrulama kayıt nasıl yapıldığını yazan bir yaz yazabilirim
fazlasıyla seviniriz.
-
bizde teşekkür ederiz walla bilgine saglık.
-
şu an log analyzer üzerinde çalışıyorum onunla beraber kullanıcı adı eşleştirmesinide yapayım full openssl ile imzalamalı bir kurulum paylaşacağım
edit: ama hala radius ilk açılışta kapanıyor onu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
-
Iyi aksamlar,
bu konu hakkında dökümanı sabırsızlıkla bekliyorum umarım sistem çalışıyordur. -
tc kimlik doğrulamalı captiva portal sistemini nasıl yaparız. yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba