Pfsense wan lan sorunu



  • Merhabalar,

    pfsense yeni kullanmaya başladım diyeceğim malesef ki o da olamadı. kurulum da sıkıntı çekiyorum. şöyle ki , videoları izlediğim şekilde kuruyorum fakat benim kurduğum pfsense (vmware üzerine) sadece wan gözüküyor 2 tane network adapter tanımlamama rağmen LAN diye bir interface gözükmüyor , WAN a ip verip de girmeye çalışınca gene olmuyor. yapamadım sabahtan beri aramadığım taramadığım yer kalmadı. lütfen yardım edin.

    Teşekkürler



  • Selam,

    Kurulum bittikten sonra assign ethernet adapters kısmına wan ve lan olarak tanımlamaları yaptıgınızdan emin olunuz. Bu pfSense ile ilgili değil daha çok vmware ,ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

    Sevgilerle,
    SGTR



  • @SGTR:

    Selam,

    Kurulum bittikten sonra assign ethernet adapters kısmına wan ve lan olarak tanımlamaları yaptıgınızdan emin olunuz. Bu pfSense ile ilgili değil daha çok vmware ,ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

    Sevgilerle,
    SGTR

    Hocam

    burada ki em0
    em1
    le0

    hepsi WAN olarak görünüyor tek tek denedim
    hiç biri LAN olmuyor onu anlamadım



  • @5ilence:

    @SGTR:

    Selam,

    Kurulum bittikten sonra assign ethernet adapters kısmına wan ve lan olarak tanımlamaları yaptıgınızdan emin olunuz. Bu pfSense ile ilgili değil daha çok vmware ,ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

    Sevgilerle,
    SGTR

    Hocam

    burada ki em0
    em1
    le0

    hepsi WAN olarak görünüyor tek tek denedim
    hiç biri LAN olmuyor onu anlamadım

    rastgele bişiler yaparken lan çıktı piyasaya eyvallah hocam.



  • hadi bakalım kolay  gelsin o  zaman.


Log in to reply