Pfsense wan lan sorunu
-
Merhabalar,
pfsense yeni kullanmaya başladım diyeceğim malesef ki o da olamadı. kurulum da sıkıntı çekiyorum. şöyle ki , videoları izlediğim şekilde kuruyorum fakat benim kurduğum pfsense (vmware üzerine) sadece wan gözüküyor 2 tane network adapter tanımlamama rağmen LAN diye bir interface gözükmüyor , WAN a ip verip de girmeye çalışınca gene olmuyor. yapamadım sabahtan beri aramadığım taramadığım yer kalmadı. lütfen yardım edin.
Teşekkürler
-
Selam,
Kurulum bittikten sonra assign ethernet adapters kısmına wan ve lan olarak tanımlamaları yaptıgınızdan emin olunuz. Bu pfSense ile ilgili değil daha çok vmware ,ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.
Sevgilerle,
SGTR -
Selam,
Kurulum bittikten sonra assign ethernet adapters kısmına wan ve lan olarak tanımlamaları yaptıgınızdan emin olunuz. Bu pfSense ile ilgili değil daha çok vmware ,ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.
Sevgilerle,
SGTRHocam
burada ki em0
em1
le0hepsi WAN olarak görünüyor tek tek denedim
hiç biri LAN olmuyor onu anlamadım -
Selam,
Sevgilerle,
SGTRHocam
burada ki em0
em1
le0hepsi WAN olarak görünüyor tek tek denedim
hiç biri LAN olmuyor onu anlamadımrastgele bişiler yaparken lan çıktı piyasaya eyvallah hocam.
-
hadi bakalım kolay gelsin o zaman.