Türkçeleştirme
-
Merhabalar
PfSense 2.0 sürümü daha önceden Türkçeleştirileceği söylenmişti. Fakat hala bir sonuç yok.
Bu günlerde boş vaktim olduğu için Grafik Kullanıcı Ara Yüzünü Türkçeleştirmek istiyorum. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Eğer Türkçeleştirme işine devam edilmiyorsa Türkçeleştirmek istiyorum.Nasıl Türkçe çevirileri yapabilir im?
Saygılar
ersan -
bildiğim kadarı ile çoklu dil desteği resmi olarak 2.1 sürümünde gelecek
ve türkçe seçeni tamamlanmış görünüyor
http://pootle.pfsense.org.br/
2.0 sürümleri için yapacağın çalışmalar pfsense nin /usr/local/www köasürü altında olan php dosyalarını türkçeleştirmek çözüm olabilir ama lakin bir işkence türkçe karakterler algılama sorunu olduğu için. çok uğraşırsın sonra benim gibi vazgeçersinörnek olarak services_captiveportal.php nin bir kısmını türkçeleştirmiştim örnek olarak vereyim incele.
-
İlginize teşekkürler
Bende başlamadan pes edeyim o zaman:)
Saygılar
-
İlginize teşekkürler
Bende başlamadan pes edeyim o zaman:)
Saygılar
türkiyede bu iş üzerinden para kazanan birçok insan olduğu için bu tip türkçeleştirme çalışmasına giden pek olmuyor
malum bazı türkçe kelimeler türkçeleşince anlamını kaybedebiliyor, birçok sebepten ötürü bağzı paylaşımlar yapılmıyor araştırırsanız türkçe içeriğe sahip pfsense tabanlı firewall satışı yapan yerler mevcut haliyle kendi bünyesinde geliştiren emeğini paraya çeviren insanlar oldukça bu tür paylaşımlar fazla olmayacak malesef :( -
bi arkadaş %80 çevirisini yapmıştı tam olarak sitesini hatırlamıyorum tekrar denk gelirsem eklerim buraya. lazım olan arkadaşlar kullanabilirler.