PfSense 2.0.2 ve GUI de görünmeyen ImSpector kayıtları
-
Merhabalar
PfSense 2.0.2 sürümünü kullanıyorum.Log tutma olayında yazışmalarında bir kısmını kayıt altına almak için ImSpector pakedini kurdum.Fakat Services –>ImSpector --> Logs altında sadece "updating" yazısı görünüyor ve loglar okunamıyor.
ImSpector un varsayılan log yeri olan /var/Imspector altında WinSCP altında kayıtlar sorunsuz görünüyor,fakat Oğuzcan arkadaşımızın template i ile ayıklanmış şekilde göremiyoruz.
Sorum ise şu olacak ;
Diğer dildeki forumlarda 2.0.2 nin GUI sorunu olduğuna dair bir şey okudum fakat bu doğrulanmamış,sorun sizce bu mudur? 2.0.2 de logları web tabanlı arayüz üzerinden sorunsuzca okuyabilen var mı?
-
Tarayıcı olarak Internet explorer kullanıyorsanız firefox ve chrome ile deneyiniz.
-
merhaba
bu öneriyi diğer forumlardada okudum fakat varsayılan olarak firefox kullanıyorum :)
fikir için teşekkür ederim,alternatif bir öneriniz varsa uygulama için bekliyorum
-
Aynı konu ile iglili bir başvuruda şu linkte http://forum.pfsense.org/index.php?topic=57524.0 bulunmakta Marcelloc çözüm üreteceğini söylemiş ,bekleyip göreceğiz
ama kullanıcılara tavsiye 2.0.2 için henüz erken (gözlemlerim bu yönde)