Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

PfSense 2.0.2 ve GUI de görünmeyen ImSpector kayıtları

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 2 Posters 2.0k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lantis
      last edited by

Merhabalar

PfSense 2.0.2 sürümünü kullanıyorum.Log tutma olayında yazışmalarında bir kısmını kayıt altına almak için ImSpector pakedini kurdum.Fakat Services –>ImSpector --> Logs altında sadece "updating" yazısı görünüyor ve loglar okunamıyor.

ImSpector un varsayılan log yeri olan /var/Imspector altında WinSCP altında kayıtlar sorunsuz görünüyor,fakat Oğuzcan arkadaşımızın template i ile ayıklanmış şekilde göremiyoruz.

Sorum ise şu olacak ;

Diğer dildeki forumlarda 2.0.2 nin GUI sorunu olduğuna dair bir şey okudum fakat bu doğrulanmamış,sorun sizce bu mudur? 2.0.2 de logları web tabanlı arayüz üzerinden sorunsuzca okuyabilen var mı?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • technicalT
        technical
        last edited by

Tarayıcı olarak Internet explorer kullanıyorsanız firefox ve chrome ile deneyiniz.

Necati Selim GÜNER
        IT Technician

• L
          lantis
          last edited by

merhaba

bu öneriyi diğer forumlardada okudum fakat varsayılan olarak firefox kullanıyorum :)

fikir için teşekkür ederim,alternatif bir öneriniz varsa uygulama için bekliyorum

• L
            lantis
            last edited by

Aynı konu ile iglili bir başvuruda şu linkte http://forum.pfsense.org/index.php?topic=57524.0 bulunmakta Marcelloc çözüm üreteceğini söylemiş ,bekleyip göreceğiz

ama kullanıcılara tavsiye 2.0.2 için henüz erken (gözlemlerim bu yönde)

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.