Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense 2.0.3 update sonrası zaman farkı sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    23 Posts 10 Posters 7.5k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • tuzsuzdeliT
      tuzsuzdeli
      last edited by

@codered06:

@olriss:

Merhabalar

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Asia/Istanbul' çevirince düzeldi fakat 3 gün sonra ne olduysa yine saat sapıttı.Webguiden bakıyorsunuz hiçbir problem yok.Konsoldan saat 3 saat geride.
      Normal firewall vs için kullansam çok dert etmeyeceğim ama freeradius ile birlikte kullandığım için kullanıcıların internet kullanım süreleri 0 seconds oluyor.
      Bugün tekrar ilgili sayfada hiçbirşeyi değiştirmeden save ettim saat düzeldi.Bakalım nereye kadar.

Sene 2013 halen memleketin time®ion işleri böyle gidiyor.Yok gmt+3 yok gmt+2,Asia,Europe,Sun dead keys,Turkish Q vs vs..

Bu sorunu ne zaman düzeltecekler çok merak ediyorum ? cp den userler düşmüyorlar çok hasta bir durum. >:(

Developerlara hata bildirimi yaptınız mı?

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        codered06
        last edited by

@tuzsuzdeli:

@codered06:

@olriss:

Merhabalar

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Asia/Istanbul' çevirince düzeldi fakat 3 gün sonra ne olduysa yine saat sapıttı.Webguiden bakıyorsunuz hiçbir problem yok.Konsoldan saat 3 saat geride.
        Normal firewall vs için kullansam çok dert etmeyeceğim ama freeradius ile birlikte kullandığım için kullanıcıların internet kullanım süreleri 0 seconds oluyor.
        Bugün tekrar ilgili sayfada hiçbirşeyi değiştirmeden save ettim saat düzeldi.Bakalım nereye kadar.

Sene 2013 halen memleketin time®ion işleri böyle gidiyor.Yok gmt+3 yok gmt+2,Asia,Europe,Sun dead keys,Turkish Q vs vs..

Bu sorunu ne zaman düzeltecekler çok merak ediyorum ? cp den userler düşmüyorlar çok hasta bir durum. >:(

Developerlara hata bildirimi yaptınız mı?

İngilizcem çok iyi değil. bildiri yapmak isterdim açıkcası ama yabancı forumlarda bu durum hakkında report yapılmış anladığım kadarı ile. hatta çözümüde var anlatım yapılmış.

• O
          olriss
          last edited by

Mesajımı yazdığım tarihten bu yana her gün ssh dan giriş yapıp tarihi kontrol ediyorum.
          O tarihten bu yana saat hiç bozulmadı.Asia/Istanbul seçimi sorunu çözmüş görünüyor.

http://www.linux-destek.com/

• First post
            Last post
          Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.