Kullanıcı Giriş Ekranını Düzenleme html Sayfası
-
Pfsensede kullanıcı giriş ekranını kendimiz oluşturabiliyor muyuz yani kullanıcı ağa bağlanıyor karşısına kullanıcı adı parola kısmı geliyor o kısıma kendimiz düzenleyebiliyor muyuz mikrotik tarzı ürünlerde bu mevcut diye biliyorum örneğini görmüştüm atıyorum: irtibat numarası yazabilir miyiz html sayfası olarak bi sayfa yaptım bu mümkün mü ?
-
http://forum.pfsense.org/index.php/topic,59467.0.html
Buradan faydalanabilirsiniz.
Ben biraz acele yaptım ama idare eder.Örnek olarak;

-
ben bi html sayfası yaptım bi arkadaşım yardımcı oldu bildiğimiz bi web sitesi oldu yani yukarı kısımda ana sayfa iletişim teknik servis vs bilgiler var sayfasa boş bi yer yok bu şekilde olur mu peki yoksa html kodlarını yazmalımıyız daha geniş bilgi verir misiniz ?
-
@sierra07 elbette kodlarını ayarlamadan olmaz. Yukarıda verilen linkte örnek bir sayfa var. Onun kodlarına dokunmadan düzenini ayarlayabilirseniz kullanabilirsiniz.
-
aydemir öncelikle yardımların için çok teşekkür ederim yapmak istediğim şu bir web sitesi (html) üzerinde kullanıcı login ekranı oluşturmak yani kullanıcı login ekranına düşecek bu sayfa yapmış olduğumuz web sitesi olacak kullanıcı aynı zamanda da web sitesini inceleyecek tarifelere ve iletişim bilgilerini falan inceleyecek bu mümkün müdür senin yapmış olduğun sadece login ekranı demi ?
-
kendi web siten ile pfsense login ekranını yada captive portal ekranını birleştirmenin bir imakanı yok ne yazıkki forumdabildirilen ekranlar genellikle captive portal için yapılan login ekranlarıdır.
-
kendi web siten ile pfsense login ekranını yada captive portal ekranını birleştirmenin bir imakanı yok ne yazıkki forumdabildirilen ekranlar genellikle captive portal için yapılan login ekranlarıdır.
Aynen. Zaten buradaki amaç internete çıkabilmek için Captive Portal ekranını geçmek. Ama offline olarak bir giriş ekranı ayarlarsın, veya giriş yapınca kendi sitene yönlendirirsin.
-
amaç giriş yaptıktan sonra direk olarak kendi sayfana yönlendirmek ise html kodlar arasına metatag ile yönlendirme yaparak web sayfana yönlendirebilirsiniz..
-
amaç giriş yaptıktan sonra direk olarak kendi sayfana yönlendirmek ise html kodlar arasına metatag ile yönlendirme yaparak web sayfana yönlendirebilirsiniz..
Ona da gerek yok. Captive Portal'da "After authentication Redirection URL" kısmına sitenizi yazın zaten yönlendirme yapıyor.
-
teşekkürler deneyeceğim bi
-
pfsense için yapılan login ekranlarının uzantısı php midir kendim yapabilir miyim peki veya yapılmış şablonların üzerinde değişiklik yapabilir miyim web sitemi de yönlendireceğim aynı zamanda
-
pfsense için yapılan login ekranlarının uzantısı php midir kendim yapabilir miyim peki veya yapılmış şablonların üzerinde değişiklik yapabilir miyim web sitemi de yönlendireceğim aynı zamanda
Dediklerinizin hepsini yapabilirsiniz.
-
eğer yapamazsam uzak bağlantı ile bana yardımcı olur musunuz ?
-
Konunun detaylarına hakim değilim.
html, php kodlamadan hiç anlamam.Siz gidebildiğiniz noktaya kadar bir gidin, takıldığınız yerde forumdan yardımcı olur arkadaşlar.
-
ben html sayfası olarak 2 tane yaptım php olarak da yapıyorum hemen bi kaç tane forumda captive portal için yapılanların üzerindede bi kaç değişiklik yapıp hazırlıyorum benim için önemli olan pfsensede ki ayar kısmı